Den berømte erhvervsleder Asger Aamund går i Berlingske hårdt til angreb på den ligeså berømte erhvervskvinde Stine Bosse.

Asger Aamund mener, at Stine Bosse fører an i en 'indvandrer-radikal loge', som han anklager for at gå ind for, at Danmark skal at forsørge og modtage alle de personer, som krydser grænsen til Danmark, uanset om de kommer til Danmark på grund krig, nød eller blot af lyst.

Stine Bosse langede tidligere på sommeren ud efter integrationsminister Inger Støjberg, der foreslår, at Danmark skal indrykke annoncer i udenlandske aviser, der skal skræmme flygtninge fra at komme til Danmark.

Bosse mener, at det vil skade Danmarks mulighed for at tiltrække nødvendig, udenlandsk arbejdskraft, og det vil ligeledes skade Danmarks omdømme i resten af verden, hvis vi tager Støjbergs metode i brug. Det er udtalelserne i dét brev, Asger Aamund retter sin kritik imod.

Læs også:

Læs også:

»Stine Bosse tager imidlertid fundamentalt fejl i begge sine kritikpunkter. Danmark har under ingen omstændigheder brug for en syndflod af daglejere fra Nigeria og gedehyrder fra Somalia. Den kommende stærke efterspørgsel efter kompetent arbejdskraft retter sig mod ingeniører, maskinoperatører, IT- og biotek-fagpersonale både på det akademiske og det håndværksmæssige område,« skriver Asger Aamund i et debatindlæg på Berlingske.dk.

»Det koster allerede de danske skatteydere 17 milliarder kroner om året i understøttelse til de titusindvis af herboende indvandrere, der ikke vil eller kan finde varig beskæftigelse,« fortsætter han.

Læs også:

Læs også:

Han mener i stedet, at Danmark skal fokusere på at efteruddanne og omskole de 800.000 danskere, der er på overførselsindkomst.

»Der er absolut ikke plads i dansk økonomi til en lavine af nye immigranter med udsigt til livslang overførselsindkomst,« skriver Asger Aamund, der offentligt har givet sin støtte til Liberal Alliance.

Stine Bosse, der er tidligere koncernchef i Tryg, har allerede givet Asger Aamund svar på tiltale på Facebook:

»Jeg har altid haft respekt for andre mennesker og deres synspunkter. Uanset om de er hyrder eller investorer i medicinalvirksomheder. Tydeligvis har Asger andre standarder. Ja, vi er gudskelov forskellige. Jeg gentager ikke, hvad jeg egentlig mener og står for. Det ved I her på FB godt. Det ved Asger tydeligvis ikke,« skriver Stine Bosse, der gav sin støtte til Socialdemokraterne under valgkampen, på sin Facebookprofil.