Anna Mee Allerslev (R) fik gratis stillet festlokale til rådighed til privat 30 års fødselsdag af håndværkerfirma, som har tæt samarbejde med hendes forvaltning. Nu ønsker hun alligevel at betale for det.

Da den radikale beskæftigelsesborgmester Anna Mee Allerslevs holdt sin 30 års fødselsdagsfest den 16. august 2014, så foregik det gratis hos Øens Murerfirma som både hun selv og hendes forvaltning gennem længere tid har haft et samarbejde med.

Men nu ønsker borgmesteren, der gennem de seneste uger har været udsat for massiv kritik, alligevel at betale for kantinen hos Øens Murerfirma, som hun fik lov at låne. Det skriver hun i et Facebook-opslag tirsdag.

'Jeg bad om at få lov til at betale for det, men fik besked om, at det var for besværligt rent praktisk for dem, og at kantinen jævnligt blev lånt ud til medarbejdere, familie og venner, og at jeg gerne måtte gøre det samme. Jeg kom selv med alt forplejning, borde, barer, lydanlæg osv,' skriver hun i opslaget og fortsætter:

'Det er blevet kritiseret, og vi har derfor bedt om en ekstern vurdering af, hvad lokalet er værd fra EDC og Horesta. De har begge meldt tilbage, at prisen, hvis man selv betaler for rengøring (det gjorde jeg), er 500 til 1.000 pr. døgn, så jeg har bedt Jan om en regning på 1.000 kroner.'

I Facebook-opslaget forklarer Anna Mee Allerslev desuden, hvorfor hun i forbindelse med receptionen til bryllup, som hun holdt på Københavns Rådhus, stillede 84 spørgsmål til embedsmændene, som BT kunne afsløre i den forgangne uge.

'Jeg er en Spørge-Jørgen. Det kan jeg ikke løbe fra. Og jeg er meget – måske for meget – detaljeorienteret,' lyder det blandt andet.

Du kan læse hele opslaget herunder: