Lyt til artiklen

Den danske pokerstjerne Gus Hansen har for tredje år i træk smidt millioner af dollars på onlinepoker.

For godt 10 år siden da poker for alvor blev allemandseje i tiden omkring Chris Moneymakers ikoniske sejr ved World Series of Poker i 2003, var dansker Gustav ‘Gus’ Hansen på alles læber. Den karismatiske dansker vandt turnering efter turnering, og var med sin aggressive spillestil med til at sætte en helt ny dagsorden i pokerverdenen.

Siden da er det blevet til flere imponerende turneringssejre, men på onlinefronten har der længe været alvorligt knas i maskineriet for highstakes-spilleren.

På de allerdyreste borde på nettet har danskeren således tabt mere end – hold nu fast – 125 millioner kroner siden 2007, og de dårlige resultater har nu for tredje år i træk indbragt ham den ikke udpræget eftertragtede titel som årets største taber i onlinepoker.

2014 kom således til at koste den danske pokerspiller hele $5.864.263 eller hvad der svarer til 36,25 millioner kroner.

Intet tyder dog på, at Gus Hansen har tænkt sig at indstille onlinespillet, og rygterne går på, at han på trods af sine store tab på nettet, stadig har rigeligt på kistebunden som resultat af gode investeringer og succes i backgammonspil om penge.