Rafael Nadals sejrsstime ved pokerbordene blev brudt i denne weekend af verdens mest vindende kvindelige pokerspiller gennem tiderne.

Rafa Nadals pokerevner er uden tvivl blevet forbedret markant over de seneste to år, hvor han har båret PokerStars’ SportStar patch og spillet poker ind imellem sine triumfer på alverdens tennisbaner.

I december vandt han således en storstilet velgørenhedsturnering under European Poker Tour i Prag mod bl.a. Daniel Negreanu og Ronaldo, og sidenhen er det blevet til et par triumfer på nettet mod pokerspillerne i Spanien og resten af verden. Altsammen i velgørenhedens navn, naturligvis.

Læs også: Massehysteri da verdensstjernerne skulle spille poker

I denne weekend skulle Rafa Nadal så forsøge at følge op på sin sejrsstime i en heads up duel i Monaco mod verdens mest vindende og formentlig bedste kvindelige pokerspiller, Team PokerStars Pro’en Vanessa Selbst.

Den duel stod i fredags, og her skulle Vanessa Selbst – som har vundet mere end $10 mio. i pokerturneringer i karrieren – vise sig at være en lidt for stor mundfuld for den folkekære tennisstjerne.

“Rafa spillede godt, men formatet og kortene var i min favør. Jeg var i stand til at vinde ved at bruge aggression i nogle gode spots og jeg ramte også en række stærke hænder. Jeg havde en forrygende tid med Rafa, og jeg ser frem til omkampen”, sagde Selbst til PokerStars.blog.

Rafa_Nadal_Vanessa_Selbst

Vanessa Selbst og Rafa Nadal hyggede sig i Monaco (foto: Neil Stoddart, PokerStarsblog.com)

PokerStars donerede efterfølgende €5000 til Care International, som tidligere har nydt godt af Rafa Nadals pokerspil. Organisationen fik nemlig også et lignende beløb da Nadal spillede mod resten af verden i en timelang online pokersession i sidste måned. En udfordring Nadal i øvrigt vandt.

Læs også: Video inside: Rafa Nadal bankede resten af verden i pokerdyst