Gus Hansen stikker til Daniel Negreanu på Twitter. Udgangspunktet for drilleriet er en af de fedeste hænder, der nogensinde er set på tv.

Nål, stråle eller noget midt i mellem?

Gus Hansen vælger – tilsyneladende ganske umotiveret – at stikke lidt til Daniel Negreanu. Måske Gus bare mener, at det er tid til lidt gas.

“Hey Daniel, kan du huske denne hånd? Jeg spekulerer på, om jeg nogensinde får muligheden for at tage dine penge igen,” skriver Gus Hansen direkte til Daniel Negreanu på Twitter og linker til den vel nok mest berømte hånd i High Stakes Poker – det bedste pokershow nogensinde og desværre afgået ved døden.

Gus Hansens tweet er i skrivende stund kun 10 minutter gammel, så mon ikke, at Daniel Negreanu nok skal komme til tasterne.

Læs også: Dagens hånd 30: Gus Hansens berømte monsterpot

Hånden, som Gus Hansen henviser til er naturligvis hånden, hvor både Gus og Negreanu flopper et set. Gus har 5′erne, Negreanu har 6′erne og altså en rigtig skodsituation for Gus Hansen at befinde sig i.

Det ændrer turn imidlertid på. En smuk spar 5 – bullseye!

Potten ender med at lyde på $575.000 – på det tidspunkt den største pot i High Stakes Pokers historie.

Og så måden Gus spiller den på. Fræk som en slagterhund og kold som en brøndgravers bagdel. Og det er da også mere end almindeligt tydeligt, at Daniel Negreanu i løbet af hånden er godt og grundigt forvirret over Gus’ linje.

Se eller gense den suveræne hånd i tv lige her

Læs også: Dagens hånd 82: Gus’ største onlinepot