Hold kulden på afstand med disse geniale produkter

Vinteren er mørk og kold. Den kan være hård at komme igennem, hvis man har en tendens til at fryse. Og så kan det virke næsten umuligt at få varmen igen.  

Vejrudsigten byder på frostvejr, men heldigvis har Coolstuff flere produkter, der hjælper dig med at få varmen:

Tæppe med ærmer
Almindelige tæpper har den ulempe, at de er svære at få til at ligge ordentligt – og når de langt om længe gør, skal du ligge helt stille for at ødelægge den helt perfekte, og varme, symbiose.

Tæppet med ærmer gør det meget nemmere. At have det på føles som et varmt kram fra en god ven, og du har begge hænder fri. Tæppet fås i flere farver.

Køb tæppet med ærmer her
Hurtig levering – betal med mobilen – mulighed for fri fragt

Oversize hoodie
En vinterjakke er dejlig varm, men ikke særlig praktisk at sidde med i sofaen. Her er det smart at kunne tage denne overzise hoodie på i stedet for. Meget blødere og meget mere behagelig. Den store lomme på forsiden har masser af plads til fjernbetjeninger og snacks.

Fås i flere farver.

Køb hoodien her 
Hurtig levering – betal med mobilen – mulighed for fri fragt

Sutsko til mikrobølgeovnen

Der kan laves lange lister over ting, du ikke skal komme i mikrobølgeovnen. Normalt er sutsko også på den liste, men lige præcis det her par er en helt anden historie. Efter et enkelt minut i mikrobølgeovnen, kan de holde kolde fusser varme i helt op til to timer.

Se mere her 
Hurtig levering – betal med mobilen – mulighed for fri fragt

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også