I dag er sidste chance for halv pris på streamingtjenesten Britbox, der har samlet de bedste britiske krimiserier.

Briterne er gode til rigtig mange ting – ikke mindst til at lave fremragende fjernsyn; og især krimier Lige nu er der et fremragende tilbud til dig, der elsker krimier. Du sparer nemlig 50 % på tre måneders abonnement på streamingtjenesten Britbox.

Spar 50 % på Britbox nu*

Britbox er hjemsted for alt det bedste britisk tv har at byde på. Her finder du masser af eksklusive serier, der får dig helt ud på kanten af sofaen i jagten på forbryderne.

Her er et lille udvalg:

  • ‘Ridley’: Den pensionerede Alex Ridley vender tilbage til politiet som betjent.
  • ‘Death in Paradise’: Forskellige betjente udstationeres på caribisk tropeø for at opklare mord.
  • ‘Line of Duty’: En særenhed forsøger at bekæmpe korruption i politiet. Flere anmeldere har kaldt serien den bedste i årtier.
  • 'Redemption': Colette Cunningham er en rutineret efterforsker, der virker umulig at ryste. Men alt ændrer sig, da hun får et opkald om en ung kvindes død. 
  • 'Payback': Den hjemmegående husmor Lexie bliver involveret i efterforskningen af en berygtet forbryderboss. 

Skal det være endnu mere spændende? Så vil du elske det store udvalg af neglebidende true crime-dramaer. 

Her kan blandt andet anbefales ‘A Confession’, der bygger på den sande historie om politichefen Stephen Fulcher (spillet af Martin Freeman), der sætter alt ind på at fange en morder.

Spar 50 % på Britbox nu*

* Tilbuddet slutter den 3. december 2023. Månedligt abonnement fornyes til normalpris på 79 kroner om måneden, med mindre det opsiges. Kun nye og kvalificerede tilbagevendende kunder. Vilkår på britbox.com

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også