Bliv inspireret til fantastiske måder at bruge dine overskydende skattepenge.

Fredag begyndte Skat udbetalingen af 25,7 milliarder kroner i overskydende til 3,9 millioner danskere. Hvis du er en af dem, der har fået del i dem, melder næste spørgsmål sig: hvad skal de bruges på?

Her har vi fundet et par oplagte muligheder:

Book en lækker pakkerejse med prisgaranti*
Drømmer du om sol, eller måske en masse oplevelser i en utrolig storby? Hos TripX kan du nemt, hurtigt og billigt finde din næste pakkerejse. Finder du rejsen billigere, matcher TripX prisen og giver dig yderligere rabat!*

✅4.000 udvalgte hoteller.

✅ Rejs fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus.

✅Mere end 120 destinationer.

✅Fuld fleksibilitet på datoer.

✅Prisgaranti*

Book en billig ferie for hele familien her

* Hvis du finder præcis den samme rejse billigere et andet sted, matcher TripX prisen, og giver gerne en findeløn i form af rabat på din rejse. Prissammenligningen skal gøres inden booking, på pakkerejser og gælder afrejser mere end 30 dage ud i fremtiden.

Invester dem: Få pengene til at vokse uden sved på panden

Det er altid en god idé at gemme penge til svære tider. Men lader du dem stå i banken, bliver de mindre og mindre værd med tiden. Hvis du derimod investerer dine skattepenge, er der gode muligheder for, at din formue vokser. Der er et utal af måder at gøre det på. En af de nemmeste er danske Norm Invest, hvor du kan komme i gang for 10.000 kroner.

Dine penge bliver løbende investeret af eksperter, og du kan altid se, hvordan det går med dine penge. Du betaler kun 0,60-0.80 % i årlige omkostninger af investeringens størrelse. Det svarer til cirka seks kroner. om måneden, hvis du investerer 10.000 kroner.

Se dit mulige afkast hos Norm Invest

Husk, at alle investeringer medførerer en risiko. 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også