Det kan være en rigtig god idé at investere dine skattepenge. 

Tre ud af fire danskere har fået penge tilbage i skat. Hvis du er én af dem, bør du overveje hvad der skal ske med pengene. 

Du ved det godt: Lader du dine penge stå i banken, bliver de med tiden mindre værd på grund af inflationen. Og historisk har aktier også altid givet et højere afkast end at have pengene stående i banken. Det er et helt oplagt alternativ at investere dem – og det kan gøres overraskende nemt. Investering er dog ikke uden risiko, og historisk afkast er ikke en garanti for fremtidig afkast

Se dit mulige afkast hos Norm Invest her 

Her er en række grunde til, at det er nemmere end du tror:

1. Det kræver ikke en formue
I medierne hører man ofte om ekstremt rige mennesker, der har tjent eller tabt formuer på alle mulige investeringer. Men du behøver ikke have en formue på kontoen for at komme i gang med at investere. Hos Norm Invest kan du sætte det hele på autopilot ved at starte med at investere 10.000 kroner.

2. Du behøver ikke være ekspert
Måske kender du nogen, der har sat sig for at stå for sine egne investeringer. Det kan være ekstremt kompliceret, og der er mange økonomiske teorier, begreber og sammenhænge at sætte sig ind i. Vil du slippe for besværet, kan du lade en automatiseret løsning tage sig af al arbejdet.

3. Du behøver ikke tjekke dine investeringer hver dag
I film har du helt sikkert set, at hovedpersonen følger kurserne konstant og er vågen på alle tider af døgnet for at kunne reagere, når markederne forskellige steder i verden åbner og lukker. Ved at automatisere dine investeringer, går det ikke ud over din nattesøvn. Du skal nemlig ikke prøve at gennemskue, hvornår det er det rigtige tidspunkt at købe eller sælge.

Få overblikket over dit mulige afkast her

4. Du behøver ikke vælge dine aktier
Arbejdede din moster hos Novo Nordisk? Elsker du en kold Carlsberg? Eller synes du, at alt hvad Elon Musk gør er genialt? Der kan være mange grunde til at købe aktier i et firma. Men det er langtfra alle, der er lige velbegrundede. Når du har fået en investeringsplan hos Norm Invest og overført penge til din nye investeringskonto, kan du læne dig tilbage og slappe af.

5. Det kan klares fra sofaen
Det kan være anstrengende at skulle trækkes med sælger-Helge nede fra banken, bare fordi du vil investere nogle af dine penge. Hos Norm Invest er der ingen møder, men du kan få hjælp på mail og telefon, hvis du støder på problemer eller har spørgsmål.

6. Det er billigt
Selvom du lader andre hjælpe dig med investeringerne, kan det sagtens være en billig løsning. Hos Norm Invest betaler du 0,60-0.80 % i årlige omkostninger af investeringens størrelse. Det svarer til cirka seks kroner. om måneden, hvis du investerer 10.000 kroner.

Husk, at alle investeringer medførerer en risiko.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også