Hjælp dine kære med at holde varmen. Lige nu er der flere geniale produkter til det på tilbud.

Vinteren er mørk og kold. Den kan være hård at komme igennem, hvis man har en tendens til at fryse. Og så kan det virke næsten umuligt at få varmen igen. Coolstuff har lige nu Black Week-tilbud på helt oplagte julegaveideer til alle de frossenpinde, du med garanti kender:

Tæppe med ærmer
Almindelige tæpper har den ulempe, at de er svære at få til at ligge ordentligt – og når de langt om længe gør, skal du ligge helt stille for at ødelægge den helt perfekte, og varme, symbiose.

Tæppet med ærmer gør det meget nemmere. At have det på føles som et varmt kram fra en god ven, og du har begge hænder fri. Tæppet fås i flere farver.

Førpris: 279 kroner
Pris lige nu: 209,25 kroner (du sparer 25 %)

Køb tæppet med ærmer her
Hurtig levering – betal med mobilen – mulighed for fri fragt

Oversize hoodie
En vinterjakke er dejlig varm, men ikke særlig praktisk at sidde med i sofaen. Her er det smart at kunne tage denne overzise hoodie på i stedet for. Meget blødere og meget mere behagelig. Den store lomme på forsiden har masser af plads til fjernbetjeninger og snacks.

Fås i flere farver.

Førpris: 499 kroner
Pris lige nu: 374,25 kroner

Køb hoodien her 

Hurtig levering – betal med mobilen – fri fragt

Du kan finde mange flere opfindsomme julegaver hos Coolstuffs store Black Week-udsalg her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også