Lige nu sparer du 17 %: Nyd en nattesøvn med specialudviklede høretelefoner fra Danmark.

Mange danskere oplever søvnbesvær på grund af støj fra omgivelserne eller indre uro når de skal til at sove. Det kan føre til en forstyrret søvnrytme, træthed og manglende koncentration i dagtimerne. Er du en af de mange, der kæmper med at finde ro i løbet af natten? 

Nu kan du tage kontrol over natten med Wavell 3 Light Sleep – høretelefoner, der er skræddersyet til at sikre dig præcis den søvn du drømmer om.

Sov bedre: Bestil Wavell 3 Light Sleep her 
Lige nu sparer du 17 %
30 dages tilfredshedsgaranti – hurtig levering – fri fragt – betal med mobilen

Høretelefonerne er så små og lette, at du næsten ikke kan mærke dem i ørene. De har en unik ear-tip, der ikke trænger ind i øregangen, men slutter tæt i yderkanten, hvilket sikrer dig komfort hele natten. Desuden også aktiv støjfunktionen så du ikke kun man maskere udefrakommende støj, men også sortere det fra.

Wavell 3 Light Sleep er på størrelse med en tokrone.

Wavell 3 Light Sleep er blandt verdens mindste høretelefoner og passer derfor ind i de fleste øregange. Den ekstremt lille størrelse gør dem også behagelige at sove med om natten. Takket være den indbyggede timer, kan du selv vælge om de skal slukke i løbet af natten. Timeren kan indstilles til 30, 60 eller 90 minutter.

Sov bedre med Wavell 3 Light Sleep: Køb dem her - lige nu sparer du 17 %
30 dages tilfredshedsgaranti – hurtig levering – fri fragt – betal med mobilen

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også