Danske LABFRESH laver skjorter, der er pletfrie, lugtfrie og krølfrie

Skjorter er fast inventar i enhver mands klædeskab. Der er bare tre tilbagevendende udfordringer med dem: de krøller nemt, er ret modtagelige overfor lugt og kan være svære at fjerne pletter fra. Alle de problemer har danske LABFRESH løst. Og det er ikke gået ubemærket hen. I øjeblikket er der flere end 1.100 private investorer fra hele verden.

Se de mange LABFRESH-skjorter her
Mulighed for levering og ombytning – etårs performance garanti – 60 dages nem returret

»Vi besluttede, at vi ville uploade vores idé om en pletafvisende skjorte til crowdfunding-webstedet Kickstarter og se, om verden virkede interesseret i den,« fortæller medstifter Kasper Brandi Petersen. 

Derudover er det er blandt andet blevet til en investering fra Tommy Ahlers i det populære DR-program ‘Løvens Hule’.

På trods af de mange egenskaber, kan skjorterne vaskes i en almindelig vaskemaskine. Det anbefales, at de vaskes på vrangen og ved 30 grader eller koldere.

Der er flere særlige egenskaber ved skjorterne fra LABFRESH: 

Lugtfri
Du kan sagtens bruge skjorten flere gange mellem vask. Den er nemlig vævet med en speciel antibakteriel tråd, der dræber 99.9 procent af bakterierne i dit sved. I gennemsnit bruger køberne den 3,6 dage mellem vask. 

Bliv klogere på LABFRESH-skjorterne her 
Mulighed for levering og ombytning – etårs performance garanti – 60 dages nem returret

Krølfri 
Bare pak strygejernet væk, for den her skjorte krøller lige så lidt som en T-shirt. 

Pletafvisende
Skjorter kan være sarte overfor pletter – og det er ikke altid optimalt i en travl hverdag. Men LABFRESH-skjorten afviser langt de fleste pletter, som eksempelvis kaffe og rødvin.   

Stretchy og åndbar
De fleste krølfri skjorter har fået en overfladebehandling, der gør dem stive og meget lidt åndbare. Det er ikke tilfældet her, fordi skjorten er vævet på en helt særlig måde.

Se mere om LABFRESH-skjorterne her
Mulighed for levering og ombytning – etårs performance garanti – 60 dages nem returret


Prøv skjorterne på 

Du kan prøve skjorterne ved at besøge den store LABFRESH-butik på Købmagergade 32 i Københavns centrum. 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også