Kan du huske dengang, hvor en mor til fem vandt 315 millioner kroner i Danmarkshistoriens største Lotto-gevinst? Se hendes reaktion på det vilde 'kup' i videoen over artiklen.

Hvis du har spillet lørdagslotto, er der god grund til at tjekke din kupon. Også selv du ikke har så meget som ét eneste vindertal.

Lørdag aften blev hele fire danskere nemlig vindere af lottomillioner - heraf to uden de ellers krævede syv vindertal.

En pulje på 15 millioner kroner var på spil, og den gevinst bliver nu delt af en person fra Gentofte samt en person fra Aalborg.

Begge heldige vindere havde spillet på nettet og får 7.500.000 kr. hver.

Danske Spil tager kontakt til spillerne, og de vil begge blive tilbudt økonomisk rådgivning  – som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner, oplyses det i en pressemeddelelse.

De to yderligere vindere får deres milliongevinst på baggrund af den såkaldte ‘Millionærgarantien.’ Her får to tilfældige lotto-gamblere gevinst, selvom der ikke er et eneste vindertal på kuponen. En kupon uden synlig gevinst kan altså lige pludselig være én million kroner værd.

Ifølge Danske Spil er det tilfældet ved lørdagens trækning, at begge vindere, der har købt deres kuponer i henholdsvis Fakta, Ndr Vindingevej 2, 4760 Vordingborg, og OK-Plus Østergade 65, 9460 Brovst, ikke har en synlig gevinst.

Derfor går vinderne måske rundt uden at vide det, og det gælder således om at tjekke kuponen, hvis du har købt den i én af de to butikker, lyder opfordringen fra Danske Spil.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af de to Millionærgarantivindere endnu.

Denne uges vindertal er: 8, 9, 14, 17, 22, 26, 30

Tillægstal: 32