I 2018 vil Waoo gå hårdere ind i hovedstadsområdet, som i mange år har været TDC's hjemmebane.

Der ulmer en bredbåndskrig i København og omegn, efter at elselskabernes tv- og bredbåndsudbyder, Waoo, har indtaget hovedstaden med priser, der ligger op til 30 pct. under TDC's egne bredbåndspriser. Det skriver Finans.

Waoo har allerede fordoblet sit kundetal i hovedstaden, siden selskabet rykkede ind på TDC's fibernet for ni måneder siden. Men i 2018 skruer Waoo op for kampen om de københavnske kunder, fortæller adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, der dog ikke vil sætte konkrete tal på kundevæksten over for Finans.

Waoo har i flere boligforeninger forsøgt på at erobre TDC-kunder med slagtilbud, hvor en 100 megabit fiberforbindelse koster 179 kr./mdr., mens de tre første måneder er gratis. Til sammenligning er prisen 269 kr./mdr. hos TDC's Yousee.

»I starten vil det være en underskudsforretning, men på længere sigt forventer vi et positivt afkast,« siger topchefen i Waoo, der i 2016 landede et underskud på 16,7 mio. kr., til Finans.
TDC er med Yousee altdominerende i hovedstaden, og den øgede konkurrence fra elselskaberne får ikke telegiganten til at ryste i bukserne.

»Vi planlægger ikke at nedjustere vores priser, men i stedet opgraderer vi hastigheden på vores kabel-tv-net, så det kan konkurrere med fibernettet, som f.eks. Waoo driver sin forretning på,« siger Yousees tv- og bredbåndsdirektør, Jacob Mortensen, til Finans.