91 procent af danskerne kan årligt spare mere end 800 kroner på mobilregningen og 2.000 kroner nye telefoner.

28.000 danskere tager næppe fejl, når de har beregnet og fundet hvilket mobilabonnement, der er billigst i forhold til deres mobilforbrug.

91 procent kunne spare mere end 800 kroner på mobilregningen og 2.000 kroner på nye telefoner.

Ifølge Erhvervsstyrelsen er der mere end 130 mobilselskaber i Danmark. Det er derfor ikke mærkeligt, hvis du har ledt med lys og lygte for at finde det billigste mobilselskab. Vi har kastet lidt ekstra lys ind i prisjunglen og de mange teleselskaber, og fundet de 10 billigste selskaber baseret på danskernes mobilforbrug.

Se de 10 billigste teleselskaber

Sådan sparer du penge på mobilregningen og nye telefoner

  1. Tjek dine gamle mobilregninger og få et overblik over dit faktiske mobilforbrug.
  2. Indtast dit mobilforbrug og beregn dit billigste abonnnement – det gør du hos telepristjek.dk
  3. Vælg mobilselskab efter hvor ofte du køber ny telefon.

Råd

  1. Har du haft det samme mobilabonnement i to år eller længere kan du garanteret spare mere end 800 kroner om året på mobilregningen.
  2. Køb altid ny mobil ved et mobilselskab, der har en mobilpakke, der passer til dit faktiske mobilforbrug (ingen grund til at betale for en mobilpakke, der ikke opfylder dit behov eller som ikke dækker dit behov).
  3. Sørg altid for, at teleselskabet du skifter til, har god dækning og høj internethastighed – Spørg dine naboer, hvilket teleselskab de benytter og om de er tilfredse med dækning og hastighed.