Kaffekæden Baresso trækker søgsmålet af kaffebaren Resso i land, da de angiveligt ikke vil bruge flere ressourcer på sagen.

Klaus Løvgreen, der er medejer og direktør for kaffebaren Resso, skulle være mødt op i Sø- og Handelsretten i næste uge, hvor Baresso har sagsøgt den lille danske kaffebar for, at den krænker deres varemærke. Her havde Baresso krævet 1,1 mio. kr. Men nu har Baresso droppet søgsmålet, skriver Finans.dk. Det har dog ikke noget at gøre med medieomtalen, som sagen har fået.

»Ud fra en helhedsvurdering er vi for nogle dage siden kommet frem til den konklusion at stoppe sagen - simpelthen for ikke at bruge mere af vores og Ressos tid på det, men i stedet fokusere på vores gæster,« siger Anders Wall, der er kommerciel direktør hos Baresso.

Han lægger vægt på, at det har været en langvarig proces, men indrømmer dog at timingen for at droppe søgsmålet kunne have været bedre.

Baresso har i alt 35 kaffebarer i Danmark, hvorimod Resso kun er ved at åbne sin tredje kaffebar. Det er også en af grundene til, at Baresso ikke vil fortsætte med sagen, selvom Anders Wall stadig mener, at Resso krænker deres varemærke.

»Det er en sag, der har kørt og udviklet sig, og i mellemtiden har han ikke nået den størrelse. Det gør også, at vi internt har haft disse drøftelser om, hvor meget energi vi skal bruge på det,« siger Baresso-direktøren.

Tidligere har Klaus Løvgreen gjort det klart, at han slet ikke kan forstå søgsmålet:

»I bund og grund mener Baresso, at de ejer de sidste fem bogstaver i en espresso. Der er vi fuldstændigt uenige,« har han sagt til Finans.dk.