30-årige Paradise-deltager fra Aarhus risikerer flere år bag tremmer, når han i marts skal for retten sigtet for vold.

Paradise Hotels ultimative alfahan, den 30-årige frugt- og blomsterhandler Martin, har allerede vist lidt af sit iltre temperament på det luksuriøse hotel i Mexico.

Nu viser det sig, at han kort efter hjemkomsten fra optagelserne til reality-programmet, endte i håndjern, efter angiveligt at have opført sig særdeles voldeligt i det aarhusianske natteliv.

Martin har tidligere fortalt følgende om episoden til BT:

- Jeg og nogle af mine venner står og danser med nogle piger på et diskotek. Det er der nogle fyre, der føler sig generet af. De kommer derfor ud og overfalder os på dansegulvet. Jeg bliver ramt hårdt af en albue på halsen af en af fyrene, og derefter slår jeg ham.

BT er imidlertid kommet i besiddelse af anklageskriftet, hvoraf det fremgår, at den 30-årige aarhusianer er sigtet for tre forhold.

Ifølge anklageskriftet skulle optrinnet have foregået på Heidi's Beerbar på Klostergade i Aarhus, hvor den 30-årige Martin angiveligt tildelte en mand et knytnæveslag i hovedet, så manden kortvarigt mistede bevidstheden og fik en flænge i baghovedet.

Herefter er alfahannen angiveligt fortsat ud på gaden, hvor han er tiltalt for at have løbet frem mod en anden mand og nikket ham en skalle.

Endeligt er han tiltalt for at være flygtet fra politiet, efter han var blevet anholdt og sigtet for vold.

Strafferammen for volden er tre års fængsel, men da Martin før er straffet for vold, er han sigtet efter den særlige paragraf i straffeloven, der gør det muligt forhøje straffen yderligere.

Martin har for år tilbage også været en del af den aarhusianske hooligan-fraktion Aarhus Casuals, ligesom han har flere voldsdomme bag sig, har siddet i fængsel og afsonet med fodlænke. En fortid, som han dog flere gange har proklameret, at han vil lægge bag sig.

Voldssagen skulle oprindeligt have været for retten i Aarhus den 15. januar, men er blevet udsat til midten af marts.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.