Patrick på skuldrene af Kasper, Paradise Hotel 2016, Dagmar Teater.
Patrick på skuldrene af Kasper, Paradise Hotel 2016, Dagmar Teater. Foto: Janus Nielsen

Premieren på ‘Paradise Hotel’ var en parallelverden uden regler. Hulkorte kjoler, shots som velkomstdrink og gramseri i det uendelige

Det gamle Dagmar Teater er plastret ind i lyserøde heliumballoner, der er formet som kys. En selvlysende bar har indfundet sig midt i foyeren, hvor shots i alle regnbuens farver er at finde. Væggene er prydet med plakatstore billeder af paradisoerne i lummer omfavnelse, mens Spice Girls pumper ud af højtalerne.I aften er der premiere på årets første afsnit af ‘Paradise Hotel’, og paradisoernes venner begynder at drysse ind. Luften er allerede tyk af sprut og spænding. Man fornemmer en slags stilhed før stormen.

De ligner allesammen hinanden. Brysterne er på bristepunktet, og der er litervis af voks i håret. En fan bag mig har en billet i overskud til aftenens festligheder, som han er overbevist om, at han kan sælge til en meget høj pris: “I aften giver vi den helt op!” Og det er da også en bedrift i sig selv, hvis man formår at gå ædru hjem fra netop denne premiere. En håndfuld mænd og kvinder iklædt nedringede tanktops, der er Sidney Lee værdig, defilerer rundt i menneskemængden – klar til at byde på velkomstdrinks (læs: shots).

GALLERI: Nikita Klæstrup amok til ‘Paradise’-premiere

Pludseligt råber og skriger folk ekstra højt. Nogen fortæller mig, at deltagerne er ankommet, og hulkort har pludseligt fået en helt ny betydning. Efterhånden er det ikke til at skelne imellem, hvem der er eventpiger, paradisoer og gæster, men der er i alle fald rigeligt med udsyn til både trusser og kavalergange. Ingen vidste, man kunne være så brun i begyndelsen af marts. Ej heller vidste nogen, at UGG boots og leggins stadigvæk levede. Jeg tror aldrig har der har være samlet så mange kunstige bryster og similisten i Dagmar Teatret nogensinde før. Journalisterne og fotograferne er de eneste, der skiller sig ud som de absolut blegeste maddiker på stedet.

Folk har julelys i øjnene over den fri bar, og det er et drømmescenarie for den kulørte presse. Sluserne er åbne, og tungerne er mildest på gled. Cain fra Randers springer ud som 100 procent bøsse på den røde løber, mens andre udveksler mundvand helt oppe i linsen. Paradisoerne og deres venner spejler sig i selfie-lysets skær. Det er en kunst at skeje så meget ud som muligt – de skal huskes. Det er som om, man har sluppet en 1.G klasse løs til en gratis fest uden regler og kun givet dem formaningen: “Giv los!”

Klokken er nu 21:15, og det første afsnit af Paradise Hotel løber over skærmen i biografsalen om et kvarter. Paradisoerne kan dårligt gå. Pigerne vakler rundt som nyfødte kalve på deres tårnhøje stilletter og tilsvarende tårnhøje promille. De soler sig i opmærksomheden med heftige ånder, der afslører, at den fri bar har været velbesøgt. En falder ned ad trappen, mens et champagneglas går i tusind stykker, nogen låler i baggrunden, mens andre skåler med ordren om at drikke ud, andre igen suger helium ud af de glitrende kys-balloner, mens de vælter ind i salen bevæbnet med en shotsflaske i hver hånd.

LÆS OGSÅ: Hede kys til ‘Paradise’-premiere

3, 2, 1 – smil du’ på!
Biografsalen er et tumultarisk vanvidscirkus, hvor hver paradiso har sin helt egen fanskare med af venner og familie, der sætter sig i klynger inde i salen. De nærmest battler mod hinanden i at råbe højest. Det er imidlertid ikke til at tage fejl af, at Randers er overrepræsenteret, da Cain og Tillas slæng i bedste fodboldstadionrytmer brøler: “Randers, Randers, Randers!”

Åbenbart er det Rikke Gøranssons ti-års jubilæum som Paradise-vært. Hun modtager blomster og hæder på scenen, men hendes takketale drukner i lyden af morasset af folk, der sidder i de bløde biografsæder og drikker shots af flasken. Dog får hun fremmanet, at den her sæson bliver større og vildere end alle de andre, paradisoerne istemmer, og i samme nu afløses Gøransson på scenen af Clemens, der går i gang med at spille årets soundtrack: “3, 2, 1 smil, du på – mit liv er som et TV-shooooow!” Paradisoerne springer op på scenen og synger med, mens konfettikanonerne skyder guldglimmer udover det hele. Så længe de er stive, er de i live. De synger med, og pigerne tager plads på fyrenes skuldre, hvilket betyder, at der er frit udsyn til, ja, lad os bare sige trusserne. Til slut tager Caroline lige en runde på første række og giver folk fripas til at røre ved hendes attributter, der er i fare for at hoppe ud af kjolen når som helst.

Tilbage i foyeren er gulvet sølet ind i alkohol og resterne af en abefest. De glitrende balloner ligger punkterede hist og pist, og den selvlysende bar er slukket. Paradisoerne har kurs mod Billy Booze. Udenfor er luften iskold, bilerne suser af sted, og en dame triller forbi med en barnevogn ganske uvidende om, hvilken parallelverden der for kort tid siden befandt sig inde i det gamle teater.

Du kan følge med i den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ hver mandag til torsdag klokken 22:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par er blevet forældre

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Her er min kæreste

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.