Paris Hilton er med i niende søson af 'Paradise Hotel'
Paris Hilton er med i niende søson af 'Paradise Hotel'

Det var ellers noget af et scoop, da TV3 sidste år kunne meddele, at ingen ringere en hotelarvingen Paris Hilton skulle være med i årets ’Paradise Hotel’.

Hendes medvirken kom dog også som en stor overraskelse for årets deltagere, der alle synes meget benovet over at have den udenlandske kendis med i programmet. Til gengæld er de danske tv-seere knap så imponeret over hendes medvirken.

I hvert fald valgte kun 220.000 danskere at tænde for TV3 mandag aften, hvor kanalen havde premiere på niende sæson af realityprogrammet. Det er det laveste seertal for en ’Paradise Hotel’-premiere i seks år. Tilbage i 2009 fulgte næsten 270.000 seere premieren. Også sidste år, hvor Linse Kessler var med i første program, var seertallet højere.

- Vi er ganske godt tilfredse med tallene, siger pressechef for TV3, Søren Hedman.

- Men for at være helt ærlig, så havde vi da forventet, at flere ville se med. Men nu må vi se, hvordan de næste uger bliver. Generelt har vi flest seere til ’Paradise Hotel’ om torsdagen, hvor der er parceremoni. Og der 72 afsnit i alt, så vi venter med at komme med en vurdering, før vi er et par uger henne, siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.