Casper Christensen vil i aften vise Amalie fra Paradise Hotel, hvad russisk roulette er.

I aften har Casper Christensen Amalie fra Paradise Hotel med i talkshowet 'Aloha' . Hun har i denne uge gjort sig bemærket ved ikke helt at have definitionen på en russisk roulette på plads. 
 
- Det viser sig, at ikke alle unge mennesker i dag ved, hvad en russisk roulette er. Derfor vil jeg i aften spille en omgang russisk roulette med Amalie, så hun kan se, hvad det er. Det er med pistol for panden, og jeg arbejder hårdt på at få én kugle i pistolen. Det er live, så man ved aldrig, hvad der kan ske, griner Casper Christensen til bt.dk..

Han arbejder også på, at alle unge mennesker i morgen lørdag kan gå ned i Blockbuster og gratis leje filmen 'Deer hunter'(Hvor der som bekendt er en legendarisk russisk roulette duel med Christopher Walken).

Det er dog ikke kun Amalie, som skal lære noget af aftenens program. Casper Christensen har også taget hende ind, så hun kan forklare ham det særlige 'Paradise-sprog': 

- Jeg er nået op i den alder, hvor jeg ikke forstår alt, hvad de unge mennesker siger i Paradise Hotel. Det løber simpelthen over hovedet på mig. Så Amalie skal forklare det mig det.

Udover Amalie gæstes Aloha i aften af skuespilleren Nikolaj Coster Waldau og film- og reklameinstruktøren Søren Fauli.

Se med fra 22:35 på TV2

Andre læser også