Flere gange. Både fysisk og verbalt.

Mette Cornelius, den mangeårige vært på primært store fodboldkampe for Eurosport og Discoverys øvrige fodboldkanaler, kan nikke genkendende til den verserende debat om sexisme i mediebranchen - og har selv oplevet det på egen krop.

Det har hun særligt i sine tidlige år i tv-branchen, som hun, siden hun var 25 år, har været en del af med sport og især fodbold som stofområde.

»Desværre. Flere gange. Fysisk med hænder, der bevægede sig langt over grænsen,« skriver hun i et opslag på Twitter, som er blevet flittigt delt i løbet af idag lørdag.

39-årige Mette Cornelius beskriver også i opslaget, hvordan hun også verbalt har følt sig krænket og sexistisk behandlet.

»(Jeg oplevede det) verbalt fra (mandlige) kolleger på andre medier, enkelte som jeg selv hørte, flest bag min ryg, der fandt det passende at placere upassende og usande rygter om mig, som jeg fik kendskab til ad omveje.«

Mette Cornelius er en af mere end 1000 primært kvinder, der har underskrevet et støttebrev til tv-stjernen Sofie Linde, som har erklæret, at der eksisterer sexisme i den danske mediebranche.

Mette Cornelius skriver, at hendes oplevelser ligger flere år tilbage, og at hun ikke oplever sexisme idag. Alligevel mener hun, at det er vigtigt at støtte sagen, som Sofie Linde har rejst.

»For der er hele tiden nye unge kvinder, der træder ind i branchen. Og de bliver desværre stadig udsat for idioter med et kvindesyn, der også burde høre fortiden til,« argumenterer den kendte tv-vært.

B.T. har været i kontakt med Mette Cornelius, som ikke ønsker at uddybe sine oplevelser.