Louise Svalastog Spellerberg stopper landsholdskarrieren i protest mod landstræner Jan Pytlick.

Det er slut. Louise Svalastog Spellerberg vil ikke spille på landsholdet længere på grund af landstræner Jan Pytlick, der sendte hende hjem fra OL, selv om hun selv sagde, at hun ikke var skadet.

Det siger hun til jp.dk.

- Manden fratog mig min OL-deltagelse. Længere er den ikke. Jeg kan ikke se ham i øjnene og high five til, at jeg blev sendt hjem fra noget, som jeg har kæmpet for i mange år. Jeg fik ikke mulighed for at udtrykke, at jeg godt kunne spille. Jeg ved ikke, hvad han skulle kunne sige, som kunne gøre det godt igen, siger Louise Svalastog.

Flere medier skrev ellers, at Jan Pytlick havde foreslået et forsoningsmøde med FC Midtjylland-stregspilleren, blandt andet efter hendes mand, landsholdsspilleren Bo Spellerberg, gik til pressen med hård kritik af landstrænerens beslutning.

Men Svalastog Spellerberg afviser, at Pytlick har rakt en hånd ud.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle have et forsoningsmøde med Jan. Der er ikke noget, der kan gøres eller siges længere, der kan få mig tilbage til et OL. Du vil nok spørge, hvorfor er hun så meget modstander af det, men det er såre simpelt: Jan ringede, og det sidste, han sagde til mig, var, at han på ingen måde fortrød sin beslutning, og med den holdning som jeg har, så kan jeg på ingen måde se, hvordan det nogensinde skulle blive et godt samarbejde igen, siger Louise Spellerberg til avisen.

Direkte adspurgt om det betyder et landsholdsstop, svarer hun:

- Ja. Jeg kan ikke se, at det nogensinde bliver godt igen under den her trænerkonstellation. Det er for voldsomt, det, der er sket, til at jeg kan lukke øjnene.

29-årige Louise Svalastog Spellerberg står registreret for 45 landskampe og 58 mål.