Mark O. Madsen er videre i brydeturneringen ved OL.

Men det holdt hårdt i en tæt førse kamp mod iranske Saeid Abdvali. Kampen endte egentlig 1-1, men blev afgjort på reglen om, at det i det tilfælde er modstanderen, der har lavet det sidste point, der går videre. Det havde Mark O. Madsen.

Og efterfølgende var hans banemand rasende og skældte ud på dommeren og skubbede Mark O. Madsen hårdt i brystet, da kampen officielt skulle afsluttes med kåringen midt i arenaen, hvor dommeren rækker den enes arm op.

»Han følte sig bortdømt, fordi han mente, at Mark ikke var den aktive. Jeg synes, at det var 50-50, som hele kampen var det,« siger Håkan Nyblom, der er med omkring den danske bryder.

Kampen forløb, som han havde forventet.

»Jeg er faktisk glad for, at iraneren fik det første point, for jeg kunne godt se, at det var sådan en kamp det ville blive. De har altid tætte kampe, og det plejer ikke at være kønt, men mere slåskampe, når de mødes. Det var en god start, nu er vi i gang, og jeg kiggede lige Mark i øjnene, og han er der.«

Om kort tid skal Mark O. Madsen på gulvet igen mod Viktor Nemes fra Serbien i kvartfinalen.

»Han har været meget stabil de seneste år. Men umiddelbart vurderer jeg, at Mark er en tand bedre. Medaljekampene er stadig planen. Den første kamp er altid svær, der er altid spændinger, og Mark plejer altid at blive bedre.«

Andre læser også