Kim Yo-jong ankom til OL som en skurk fra Nordkorea, men selv om hun ikke tog af sted igen som en heltinde, formåede den nordkoreanske diktator-søster alligevel at vinde med sin charme.

Hun blev kun i sydkoreanske Pyeongchang i tre dage, men Kim Yo-jong, der anses som en af bror Kim Jong-uns nærmeste allierede i diktaturet i Nordkorea, nåede alligevel at tage et par populære skridt.

Først og fremmest gik Nordkorea og Sydkorea ind under samlet flag til åbningsceremonien, mens Kim Yo-jong også gav hånd til Sydkoreas præsident Moon Jae-in. Og da Yo-jong var på besøg hos Moon Jae-in skrev hun tilmed en hilsen i præsidentens gæstebog, som giver en flig af håb for de to lande.

»Jeg håber, at Pyeongchang og Seoul kommer tættere på vores folks hjerter og bevæger sig fremad mod en succesfuld forenet fremtid,« skrev Kim Yo-jong ifølge CNN i gæstebogen.

Kim Yo-jong blev i oktober forfremmet, da hendes bror og diktator Kim Jong-un indsatte hende i den nordkoreanske centralkomité, som består af 235 mænd, og som er landets mest magtfulde organ.

Derfor er det ikke hvem som helst, der var på besøg i Sydkorea under OLs første tre dage.

»Helt ærligt så troede jeg ikke, at jeg skulle komme hertil så hurtigt. Jeg troede også, at tingene ville være meget anderledes og fremmede her, men i stedet har jeg indset, at meget stemmer overens mellem vores lande,« skulle Kim Yo-jong have sagt under en middag hos den sydkoreanske præsident ifølge nyhedsbureauet AP.

Det blev dog kun til tre dage i Sydkorea for den Nordkoreanske 'prinsesse', som er fløjet hjem i broderens privatfly, men som også nåede at videregive en invitation til Sydkoreas præsident Moon Jae-in til et topmøde i Pyongyang.

Dermed vandt den nordkoreanske diktaturstat altså en lille smule ved at sende Kim Yo-jong en tur til OL.