Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Niklas Landin

Fik presset et par skud forbi, men blev ikke noteret for en eneste redning i første halvleg. Mangler at ramme det verdensklasseniveau, han har.

00

Jannick Green

Holdt ikke bare en høj redningsprocent, men stod også i vejen for flere slovenske friløbere. Greenen var ikke til at knække i kassen.

12

Mads Christiansen

En sikker præstation fra højrebacken, der dog ikke helt fik truet nok fra sin side. Lidt mere frem og lidt mindre til siden, tak.

7

Mads Mensah

Du kommer bare ikke forbi Mensah uden at slå dig. Fik også endelig ramt et niveau offensivt, der gav slovenerne mere at se til.

7

Casper Mortensen

Lidt mere satsende i sit forsvarsspil. Det både vandt han en bold på, men fik også åbnet helt op. Offensivt var energibomben relativt sikker.

10

Jesper Nøddesbo

Spillede ikke nok, men sikke en indsats som indpisker!

UB

Lasse Svan Hansen

OL-topscoreren er Danmarks bedste bud på en fløjtrussel. Han blev sat op, og selvom der blev brændt en enkelt af de store, var han træfsikker.

10

René Toft Hansen

Isbjørnen fra Roslev viser bare, at selv ikke et halvt år uden kampe kan holde hans forsvarskvaliteter nede. God og solid i defensiven.

7

Henrik Møllgaard

Inde og dække op og agere dansk murstensvæg i forsvaret, når førstevalgene skulle spares, og Paris SG-spilleren gjorde det hæderligt.

7

Kasper Søndergaard

Spillede ikke nok.

UB

Henrik Toft Hansen

Skød nærmest som en bagspiller. Og fra samme distance. Den stærke stregspiller havde sikre hænder, når han fik den mellem slovenerne.

12

Mikkel Hansen

Blev sparet en del i første halvleg. Også i angrebsspillet. Men viste flere afleveringer af højeste klasse og med godt blik for Lasse Svan.

10

Morten Olsen

En bodybuilder krop på et par balletfødder. De hurtige kropsfinter og fine blik for spillet var med til at splitte slovenerne ad.

10

Michael Damgaard

Spillede ikke nok.

UB

Gudmundur Gudmundsson

Der var et kæmpe pres på landstrænerne inden kampen. Han SKULLE sende Danmark i semifinalen. Og det blev bare gjort med stensikker hånd og storsejr.

12

Andre læser også