Der var ikke et øje tørt i Eurosports OL-studie i morges. Bogstaveligt talt.

Værten på Eurosports morgenprogram med fokus på nattens OL-begivenheder, Mette Cornelius, fik tårer i øjenen efter at have hørt snowboard-stjernen Shaun Whites sejrsinterview, mens fast OL-ekspert med speciale i snowboard, Peter Falktoft, kæmpede for at holde fatningen i udsendelsen.

Se det følelsesladede reaktion hos Cornelius og Falktoft oven på Shaun Whites emotionelle interview i videoen over artiklen.

Shaun White, som betragtes om en sand snowboard-legende, vandt i nat sin tredje OL-guldmedalje i karrieren i snowboard halfpipe. Den første vandt han helt tilbage i 2006.

Under hårdt pres leverede White en sublim præstation i tredje og sidste gennemløb i Phoenix Snow Park i Pyeongchang og henviste japaneren Ayumu Hirano til andenpladsen.

Se hans vilde gennemløb på halfpipen og efterfølgende vilde og emotionelle jubelscene herunder:

 

Efter triumfen leverede 31-årige White med tilnavnet ’Flying Tomato’ et interview, der gik lige i tårekanalerne i det danske tv-studie.

Her fortalte han blandt andet, hvordan han efter et voldsomt styrt i oktober, som kostede ham et 62-sting stort ar i ansigtet, havde svært ved at smide frygten igen i den aktionprægede sportsgren med mange vilde hop og halsbrækkende tricks.

Se interviewet med Shaun White, som gjorde stærkt indtryk på Cornelius og Falktoft under billedet.