Russell Westbrook noterede natten til onsdag sæsonens syvende triple-double i hjemmebanesejren over Utah.

Oklahoma City. Russell Westbrook scorede 34 point, da Oklahoma City Thunder natten til onsdag vandt 100-94 over Utah Jazz i verdens bedste basketball-liga, NBA.

Westbrook var endnu en gang banens dominerende spiller og kunne med 14 assister og 13 rebounds notere sæsonens syvende triple-double.

Paul George og newzealænderen Steven Adams supplerede med henholdsvis 21 og 20 point i kampen.

Hjemmeholdet var ellers i store problemer kampen igennem. Således var holdet bagud med 17 point i tredje quarter.

Men selv om Utah Jazz var ankommet til Oklahoma City med rigelige mængder selvtillid efter seks sejre på stribe, var Russell Westbrook for stor en mundfuld for Utah-spillerne.

Westbrook var manden, der bragte Oklahoma City tilbage på sporet i tredje quarter. Her scorede han 11 point og reducerede dermed Utahs forspring til 12 point inden fjerde quarter.

Oklahoma City fik reduceret yderligere tidligt i fjerde quarter, inden Russell Westbrook igen blev bragt på banen efter en kort pause på bænken.

Med fire minutter tilbage af kampen var det igen allestedsnærværende Westbrook, der med et layup kunne bringe hjemmeholdet foran.

Herfra lykkedes det aldrig Utah at komme tilbage, og Steven Adams cementerede sejren ved at bringe Oklahoma City foran med fem point, 43 sekunder før kampuret udløb.

For udeholdet markerede rookie Donovan Mitchell sig igen som sit holds stærkeste kort. Han scorede 31 point, mens Joe Ingles supplerede med 16 point.