Sifiso Lungelo Thabete ville egentlig bare underholde de fremmødte tilskuere til en bodybuilder-konkurrence i Sydafrika, men det endte helt galt.

Han kom ud på scenen og forsøgte at opildne tilskuerne med armene. Han fik sin gestus, og som en tak sprang Sifiso Lungelo Thabete op for at lave et baglæns saltomortale, som han har gjort så mange gange før. Men den sydafrikanske bodybuilder fik bare ikke kroppen helt med rundt, og han landede direkte ned på sit hoved og faldt om.

Det sendte et gys gennem tilskuerne, og folk ilede til for at komme Thabete til hjælp. Først blev videoen af den mislykkede saltomortale delt flittigt på de sociale medier, men nu er der så kommet tragiske nyheder om Sifiso Lungelo Thabete. Han er nemlig død af kvæstelserne – han brækkede nakken. Det skriver news.com.au.

Sifiso Lungelo Thabete var en talentfuld bodybuilder, som altså før havde underholdt med sin saltomortale. Men denne gang endte det helt galt, og det har efterladt det sydafrikanske bodybuilder-samfund i chok.

Flere af hans venner har sendt deres kondolencer på de sociale medier efter den tragiske nyhed.

»Godaften, alle sammen. Vi har lige fået lov af Sifisos familie til at fortælle jer, at hans mindehøjtidelighed vil blive holdt hjemme hos ham onsdag fra kl. 13 til 17. Tak til jer alle. Hvil i fred, ungdomsverdensmester. Vi vil altid savne dig,« skriver hans ven Martin Cooper på Facebook.