Joanna Jedrzejczyk har i løbet af søndag vakt stor opsigt på de sociale medier.

Det sker efter UFC-sejren lørdag aften ved Fight Night i Tampa.

For polakken gennemførte – og vandt – kampen med en fod, der mildest talt ikke så godt ud.

»Jeg tror, jeg brækkede min fod i slutningen af anden eller tredje runde,« fortalte Joanna Jedrzejczyk i et interview med UFC efter sejren.

På billedet, der er begyndt at florere efter sejren, er det tydeligt, at foden har fået et særdeles grimt slag. Den er helt hævet, blå og sidder en smule skævt.

»I femte runde tænkte jeg 'okay, jeg skal ikke sparke med denne her fod'. Jeg mærkede smerten, men så tænkte jeg 'hvad er det værste, der kan ske? At den brækker i tre dele? De sætter den jo sammen igen. Sådan er det. Hård branche,« sagde polakken efter triumfen.

Den brækkede fod lod hun sig ikke slå ud af, og polakken var i højt humør, da hun efterfølgende mødte pressen.

»Jeg føler, jeg kunne have taget fem runder mere,« sagde Joanna Jedrzejczyk, der dog også erkendte, at det var hårdt at gennemføre en hel runde med så dårlig en fod.

Hun har efter opgøret lagt nogle billeder på sin Instagram Story, og her er det tydeligt, hun på ingen måde kan støtte på foden, som efterfølgende også blev bundet godt ind.

Efter kampen fortalte Joanna Jedrzejczyk. der er på vej tilbage efter et par hårde år, at selv om hun jagter flere sejre, venter der nu en pause, så foden kan hele ordentligt.

Og efter duellen mellem de to kvinder er det da også foden, der har tiltrukket stor opmærksomhed på de sociale medier.

Her er rigtig mange på særligt Twitter imponerede over, at Joanna Jedrzejczyk overhovedet var i stand til at gennemføre, og flere sammenligner foden med en ballon.