Højt at flyve, dybt at falde.

Først blev stjernetræneren Ime Udoka taget i at have lavet upassende ting med en kollega i Boston Celtics, så blev han suspenderet, og nu er hans forlovelse med Nia Long også kaput.

For et halvt år siden var NBA-træneren ellers på toppen. I starten af året lignede hans Boston Celtics-mandskab nemlig slet ikke et hold, der skulle udrette noget i slutspillet, men med hans lederskab fik de kæmpet sig hele vejen frem til finalen, hvor Golden State Warriors dog blev for stor en mundfuld.

Udoka blev badet i ros, og udefra set var der ingen problemer på den private front, hvor han kørte parløb med skuespillerinden Nia Long. Men så faldt korthuset totalt sammen.

De glade dage er forbi.
De glade dage er forbi. Foto: ROBYN BECK
Vis mere

I september kom det frem, at 45-årige Udoka har haft et forhold til en kvindelig ansat i klubben, hvilket strider mod klubbens adfærdskodeks. Det førte til en sæson på sidelinjen, men der var stille om situationen i privaten.

En talsmand for Nia Long har bekræftet bruddet over for People.

De blev ellers forlovet i 2015, men nåede aldrig videre med bryllupsplanerne.

Nia Long har været meget kritisk over for Boston Celtics, eftersom de gik offentligt ud med sagen. Hun revser dem ligeledes for ikke at række ud til hende.

Nia Long og Ime Udoka nåede at være sammen i 13 år og har sammen en søn på 11 år.