Ulla Essendrop leverede varen fra scenen i BOXEN sammen med DR-kollegaen Peter Møller.
Ulla Essendrop leverede varen fra scenen i BOXEN sammen med DR-kollegaen Peter Møller. Foto: Henning Bagger

- Dét her er et stort og flot show, som jeg er utrolig glad for, at jeg har fået lov at være en del af. Jeg føler mig utrolig privilegeret.

Sådan faldt ordene fra den ene af de to DR-værter i årets sportsgalla Sport 2013 i BOXEN, Ulla Essendrop.

Sammen med kollega Peter Møller kørte hun virtuost de to forrygende timer i den stemningsmættede arena igennem i højt tempo og blink i øjet.

- Jeg håber, seerne og publikum i BOXEN havde en festlig aften. Jeg synes selv, det gik godt. Peter og jeg gjorde det i hvert fald så godt, som vi kunne. Jeg nød det inspirerende selskab med de danske topidrætsudøvere, som har givet os så store oplevelser i et fantastisk sportsår, siger hun.

- De folk, der producerede showet, er vanvittig dygtige. Tænk, der var omkring 300 medvirkende.

Et gennemgående tema for aftenen var drømmen, der gik i opfyldelse. På spørgsmålet, hvad hendes drøm er, siger Ulla Essendrop med et stort smil:

- Den er gået i opfyldelse.

Det var andet år, Ulla Essendrop var vært. For Peter Møller var det fjerde gang. Han har været med alle årene i BOXEN. Inden da var Messecentret i ni år ramme om gallaen.

- Showet er flot skruet sammen, og åbningsnummeret var ekstraordinært fantastisk, siger Peter Møller.

- Det giver et kick at være med i sådan et show. Ligesom at være med i en stor fodboldkamp. Det er sjovere end at være med i en nyhedsudsendelse. Jeg nød det. Og det var de rigtige, der gik priserne.
 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.