En skandale udfoldede sig for åben skærm fredag aften.

Den iranske MMA-kæmper Ali Heibati valgte nemlig at sparke en nummerpige bagi ved Hardcore Fighting Championship 90-stævnet i den russiske hovedstad, Moskva.

Du kan se den bizarre episode i videoen i bunden af artiklen.

Optrinnet skete, da nummerpigen signalerede, at første runde skulle til at gå i gang. Da hun vendte ryggen til iraneren, valgte han at sparke hende bagi. Til trods for den skandaløse opførsel, blev kampen gennemført som normalt.

Tyske Bild skriver, at iranerne fik tæsk af sin armenske modstander, Arkadij Osipjan, og tabte kampen. Men dramaet sluttede langt fra her.

I første runde tabte iraneren efter en teknisk knockout. Det kunne han ikke acceptere, hvorfor han efterfølgende fløj i flæsket på sin modstander.

Kamplederen forsøgte at stoppe det absurde optrin, men han kunne blot konstatere, at vanviddet fortsatte, da flere tilskuere hoppede ind til kæmperne og startede et masseslagsmål.

Efter vanviddet på mirakuløs vis blev stoppet, valgte Hardcore Fighting Championship at udelukke Heibati på livstid fra MMA-ligaen i Rusland.

»Under hensyntagen til alvoren af ​​krænkelserne, samt de sete videoklip og de beviser, som foreningen har gennemgået, er det blevet besluttet permanent at suspendere Ali Heibati fra Hardcore Fighting Championship-organisationen. Lad os respektere hinanden,« skriver organisationen i et statement.

Ali Heibati sagde undskyld til nummerpigen efter kampen for sin opførsel.