Bakken Bears kom godt fra start, men de danske mestre endte med at tabe med ti point ude mod Galatasaray.

De danske basketballmestre fra Bakken Bears er fortsat uden sejr i Champions Leagues gruppespil efter to kampe.

Trods en lovende start i onsdagens udekamp mod tyrkiske Galatasaray endte det med en hjemmesejr på 91-81.

I kampens indledning var aarhusianerne ellers rigtig godt med, og efter første periode tegnede alt lyst med en dansk føring på 25-15.

Mildt sagt en god start, men desværre for cheftræner Steffen Wich kunne hans mandskab ikke holde tempoet og scoringsprocenten oppe.

Tyrkerne slog tilbage i anden periode og var foran med to point ved pausen. Da Galatasaray i tredje periode udbyggede føringen til otte point, skulle der findes ekstra kræfter frem hos Bakken-spillerne, hvis en sejr skulle hives i land.

Håndklædet blev aldrig smidt i ringen, tyrkerne vandt sidste periode med 22-20 og endte altså med en samlet sejr på ti point.

Bakken Bears tabte i første gruppekamp 73-98 ude mod spanske Tenerife, som for en uge siden tabte med 20 point til klubbens sidste hold, italienske Sassari.

Sassari har vundet sine to første kampe og er Bakken Bears' næste modstander om en uge. Her lægger de stærke italienere vejen forbi Aarhus.