Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tidligere NBA-spiller Caleb Swanigan er død i en alder af 25 år.

Det bekræfter hans tidligere collegehold Purdue Boilermakers i et opslag på Twitter.

»Knust. Vores tanker og bønner går til Caleb Swanigans familie og venner. Verden har mistet en blid sjæl i går nat. Elsker dig Biggie,« skriver holdet om den tragiske nyhed.

TMZ skriver, at en talsmand for Allen County Coroner's Office i Indiana fortæller til det amerikanske medie, at Caleb Swanigan døde af naturlige årsager mandag aften amerikansk tid.

Fra Purdue University blev han i NBA-draften valgt af Portland Trail Blazers i 2017 som det 26. overordnede valg. Han tilbragte næsten to år med holdet. Blazers byttede ham herefter til Sacramento Kings i februar 2019, men Swanigan blev sendt tilbage til Portland i januar 2020.

I sit andet ophold hos Blazers fik han 20 kampe for holdet, før coronapandemien tvang NBA til at sætte sæsonen i bero. Caleb Swanigan fravalgte senere at vende tilbage til NBA-holdet, og han blev senere arresteret i Indiana for besiddelse af marihuana i december 2020.

Basketnews skriver, at Caleb Swanigan havde en svær barndom, hvor familien flere gange var decideret hjemløse. Han blev senere adopteret og fik til sidst et diplom i uddannelseshistorie fra Purdue University.

Han hjalp også med at organisere en indsamling for hjemløse i sin tid på universitetet.

Andre læser også