Boris Becker er i store økonomiske problemer.
Boris Becker er i store økonomiske problemer. Foto: DANIEL ROLAND

Aflever. Aflever. Aflever.

Det økonomiske net er i færd med at blive spændt stramt om den tidligere tyske tennisstjerne Boris Becker, der i sommer blev erklæret personligt konkurs ved retten i London.

Det skriver Bild.

Med en personlig gæld i omegnen af en halv milliard kroner (beløbet er for nyligt kommet frem på baggrund af dokumenter fra konkursboet), forsøger kuratoren Smith & Williamson nu at hive så mange penge ud af Boris Becker for at dække ind.

SOCCER-FRIENDLY/BEL-CZE

Ifølge det tyske medies oplysninger har Smith & Williamson derfor kontaktet alle Boris Beckers arbejdsgivere, så de kan udbetale hans løn til boet i stedet for til den 49-årige tyskers lommer.

»Vi gør selvfølgelig alt for at tilfredsstille kreditorerne, men vi kan ikke udtales os om, hvem vi har kontaket,« lyder det fra Smith & Williamson.

Ifølge Bild er Eurosport, hvor Boris Becker netop har forlænget sit job som ekspertkommentator frem til udgangen af 2018, blevet kontaktet. Tv-stationen afviser at kommentere historien over for Bild.

Kuratorens ihærdighed er måske forklaringen på, at Boris Becker fik en helt speciel lønaftale, da han for nyligt landede jobbet som chef for tysk herretennis.

Som tennisspiller tjente den rødhårede tysker masser af penge, men han skulle have 'soldet' mere end en milliard kroner op, og det er derfor gælden har vokset sig så stor, at det er endt med en personlig konkurs.

USA TENNIS US OPEN GRAND SLAM 2017

Blandt andet har dyre skilsmisser kostet dyrt gennem årene. I dag er Boris Becker gift med hustruen Lilly Becker.

De ses her:

Siden konkursen kom frem er historierne om den dårlige økonomi væltet frem. Blandt andet om, hvordan han fik sin dyre biler (en Porsche og Maserati) konfiskeret på åben gade i London.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.