Særdeles afslørende nøgenbilleder af Tiger Woods og Lindsey Vonn er dukket op.

Det er er den pornografiske hjemmeside Celeb Jihad, der har offentliggjort billederne af golf- og skisportsstjernen, der var verdens mest brandvarme sportspar, indtil de gik fra hinanden i maj 2015.

Det skriver gossipmediet TMZ.

Tiger Woods skulle nu have sat en advokat på sagen og truer med en retssag, hvis ikke billederne med afklædte sportsudøvere igen bliver fjernet. Ifølge TMZ.

Over for New York Post har ’en advokat’ for Tiger Woods afvist at ville kommentere sagen med andet end:

»Det er private billeder, der er blevet hacket.«

Til People siger en talsmand for Lindsey Vonn:

»Det er en forfærdeligt og foragtelig invasion af privatlivet, når nogen stjæler og på ulovligt vis offentliggøer private, intime billeder. Lindsey mener, at de personer, der er ansvarlige for at have hacket hendes private billeder og den hjemmeside, der har fremmet denne afskyelige adfærd skal retsforfølges så meget som muligt.«

Ifølge gossipmediet TMZ skulle det være Lindsey Vonns telefon, der er blevet hacket, og der skulle være et tocifret antal billeder af hende på hjemmesiden. På alle sammen skulle hun være totalt afklædt, men på intet tidspunkt ser man hele hendes ansigt.

Tiger Woods skulle også være helt uden tøj, men heller ikke hans ansigt er 100 procent synligt på de kun få billeder af ham.

Hverken Tiger Woods eller Lindsey Vonn har længe været i aktion som sportsudøvere. Skistjernen er i øjeblikket ved at genfinde formen efter at have brækket armen. Golfstjernen har været gennem et afvænningsforløb, fordi han blev stoppet af politiet med for mange beroligende stoffer i blodet.
Hverken Tiger Woods eller Lindsey Vonn har længe været i aktion som sportsudøvere. Skistjernen er i øjeblikket ved at genfinde formen efter at have brækket armen. Golfstjernen har været gennem et afvænningsforløb, fordi han blev stoppet af politiet med for mange beroligende stoffer i blodet. Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

Tiger Woods og Lindsey Vonn skulle ikke være de eneste kendisser, der er endt på hjemmesiden.

Og det kan komme til at koste dyrt for den hacker, der har haft de digitale fingre lidt for langt inde i Lindsey Vonns telefon.

Sidste år faldt der dom over den hacker, der stod bag det berygtede 'The Fappening' tilbage i 2014, hvor nøgenbilleder af mere end 100 berømtheder dukkede op på diverse hjemmesider. Den 36-årige amerikaner fra Pennsylvania fik i retten en fængselstraf på 18 måneder.

Lindsey Vonn har tidligere givet sit samtykke til at få afklædte billeder offentliggjort. Det skete i Sports Illustrateds Swimsuit Edition sidste år, hvor hun blandt andre sammen med Caroline Wozniacki stillede op. Her kan du se amerikaneren være så dedikeret til sin træning, at hun samtidig trænede lidt.

Mod slutningen af 2016 udgav hun sin selvbiografi med titlen 'Stærk er det nye smuk'. I den forbindelse lød det fra hende:

»Det har taget mig 31 år endelig at blive selvsikker i forhold til min krop, og hvem jeg er. Jeg kan ikke vente på at dele det med jer.«