En tidligere superstjerne-wrestler kæmper lige nu for sit liv, efter at have gennemgået en akut operation i søndags.

Det drejer sig om den legendariske WWE-kæmper Kamala, der var et massivt ikon tilbage i 1980’erne og 1990’ernes wrestling-verden. Han går til dagligt under navnet James Harris.

Kamala er i dag 67 år gammel og ligger nu indlagt i Oxford, Mississippi, hvor han har sine nærmeste tæt på sig, her i blandt hans steddatter Juanita James og vennen Koko B. Ware, der også er tidligere stjerne-wrestler.

Kamalas steddatter har fortalt offentligheden, at lægerne på hospitalet ikke troede på, at Kamala overlevede forløbet umiddelbart efter operationen.

»Venner og familie vær sød at bede for min stedfar, også kendt som Kamala James Harris. Han var gennem en akut operation denne morgen omkring klokken 3, og de troede ikke, han ville klare operationen. Men Gud ske tak og lov. Han er i respirator,« fortalte steddatter Juanita James ifølge Mirror i søndags.

Men på Juanita James' Facebook-side ser det nu ud til, at det går fremad for Kamalas helbred, mens han ligger på hospitalet. Natten til onsdag kom steddatteren i hvert fald med en opdatering.

’OPDATERING OPDATERING. James Harris (Kamala red.) har fået det meget bedre. Han er taget ud af respiratoren. Han taler stadig ikke, men han reagerer,’ skrev Juanita James.

Tidligere har Kamala fået begge sine ben amputeret, fordi han fik problemer med en diabetes sygdom, som han har levet med siden 1992.

Sidst den 67-årige kæmper var i ringen var tilbage i 2010. Blot et år senere blev hans første ben amputeret og endnu et år efter, blev hans andet ben amputeret lige under knæet.

De fleste wrestling-fans husker Kamala fra hans tid i WWE, og særligt fra hans kamp mod The Undertaker i 1992.

Det har været et hårdt år for flere stjerne-wrestlere. Det gælder blandt andet Ric Flair, der kom i kunstig koma, og bodybuilderen og wrestleren Dallas McCarver, der er død.