Lad os for pokker komme i gang med denne sportssøndag. Vil følger begivenhederne live her på sitet resten af dagen. Afgang!

 

23.00 VI SIGER TAK FOR NU

Vi siger tak for en super sportssøndag. Du kan læse alle nyhederne nedenunder. På gensyn til en ny uge i morgen.

22.35 - FODBOLD: Atlético tabte også point

Det var en god weekend for FC Barcelona, der selv vandt over Las Palmas, mens begge Madrid-klubberne tabte point. Først spillede Real Madrid 0-0 ude mod Malaga, og her til aften spillede Atlético Madrid så 0-0 hjemme mod Villarreal. Dermed har FC Barcelona et forspring på henholdsvis ni og otte point til rivalerne.

22.17 - FODBOLD: Træner bortvist for at juble

Træner fik rødt kort før jubelscene. LÆS MERE HER

21.18 - CYKLING: Begejstret Holm
Brian Holm har set cykelløb. han er meget begejstret for en landsmand: LÆS MERE HER

19.56 - FODBOLD: Hurtigt straf på vej til møntkastere
Det ser ud til at de Chelsea-'fans', der kastede mønter efter Manchester City-spillerne kan se frem til en hurtig straf. London Evening Standard-journalisten James Olley skriver på Twitter, at en talsmand fra Chelsea siger, at 'klubben fordømmer episoden og vil går efter at give karantæne til de ansvarlige'.

19.26 - FODBOLD: Nyt møntkast i England
England er blevet ramt af en ny møntkast-skandale. Det skete under søndagens FA Cup-kamp mellem Chelsea og Manchester City - her kastede hjemmeholdets fans angiveligt mønter efter gæsterns spillere, da de udlignede til 1-1.

BBCs ledende fodboldskribent, Phil McNulty skriver på Twitter: »Har lige set billeder af dommer Andre Marriner, der samler de mønter op, der blev smidt efter Manchester City-spillerne efter deres scoring. Beskæmmende.«

Også lørdag skete det samme i FA Cup-kampen mellem WBA og Reading.

19.16 - FODBOLD: Otte tilbage, sådan mødes de
Sådan spilles FA Cuppens kvartfinaler:
Everton-Chelsea
Reading-Crystal Palace
Arsenal/Hull City-Watford
Shrewsbury Town/Manchester United-West Ham

19.04 - FODBOLD: Hvem vs. hvem?
Lodtrækningen til FA Cuppens kvartfinaler er lige op over: Følgende hold er tilbage: 1. Chelsea, 2. Reading, 3. Watford, 4. Shrewsbury Town/Manchester United, 5. West Ham, 6. Crystal Palace, 7. Arsenal/Hull City, 8. Everton.

18.46 - FODBOLD: Lodtrækning på vej
Og det ser ud til, at Manchester Citys mange reserver ikke kunne stille meget op mod Chelsea. Der står hele 5-1 kort før tid - men om lidt bliver det spændende igen: Så trækkes der lod til kvartfinalerne - det får du selvfølgelig lige her i 'Sporten lige nu'.

17.51 - FODBOLD: Tottenham er ude af FA Cuppen
Tottenham har gang i en forrygende Premier League-sæson, men søndag er holdet kommet ned på jorden igen. På hjemmebane er holdet sendt ud af FA Cuppen af Crystal Palace. Kampen endte 1-0 på mål af Martin Kelly umiddelbart inden pausen. Christian Eriksen startede på bænken, men kom ind i pausen.

17.42 - FODBOLD: Ronaldo brænder
Og har du lige fået set, at Cristiano Ronaldo har brændt et straffespark mod Malaga - Real Madrid er lige nu på vej mod skuffende 1-1:

 

17.37 - FODBOLD: 'Fuldstændigt unødvendigt'
Bayer Leverkusen-sportschef Rudi Völler om den afbrudte kamp: »Dommeren mente, at han ville gøre det hele lidt mere spændende. Fuldstændigt unødvendigt.«

17.34 - FODBOLD: Slut i 'skandale'-kamp
Og det er slut mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund. Gæsterne vandt med 1-0 på det mål, der blev scoret umiddelbart inden det kuriøse optrin, der endte med, at dommer Felix Zwayer forlod banen.

17.25 - FODBOLD: Sur Schmidt er væk
Og den trodsige Bayer Leverkusen-træner Roger Schmidt har altså forladt bænken efter sin bortvisning - mon ikke der er en hård straf på vej til ham?

Referee Felix Zwayer (L) talks to Leverkusen's head coach Roger Schmidt during the German first division Bundesliga football match of Bayer 04 Leverkusen vs Borussia Dortmund in Leverkusen, western Germany, on February 21, 2016. / AFP / PATRIK STOLLARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

17.10 - FODBOLD: Update fra tysk skandale-kamp
Kampen er bleve​t genoptaget. Spillerne er vendt tilbage på banen. Afbrydelsen varede syv minutter. Stadig 1-0 til Borussia Dortmund, men Bayer Leverkusen presser på for udligning i topkampen.

17.02 - FODBOLD: Tysk kaos
Topkampen mellem Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund er blevet afbrudt efter 70 minutter. Dommer Felix Zwayer har fløjtet kampen af og er gået i omklædningsrummet.

Pierre-Emerick Aubameyang har scoret.

Ifølge tyske kilder som eksempelvis Kicker skulle Bayer Leverkusen-træner Roger Schmidt været blevet bortvist, men han har nægtet at forlade sin plads på sidelinjen - derfor har dommeren fløjtet kampen af. I Bayer Leverkusen-lejren skulle man være svært utilfreds med Borussia Dortmunds afvikling af det frispark, der kort forinden førte til Pierre-Emerick Aubameyangs føringsmål. Derfor balladen. Stillingen er 1-0 til Borussia Dortmund i kampen mellem Bundesligaens toer og firer.

16.10 - FODBOLD: City-hvem?
Og nu vi er ved startopstillingerne ... Oddsene på Manchester City i søndagens FA Cup-kamp mod Chelsea er kanoneret i vejret, efter at startopstillingerne er kommet. Se bare gæsternes her:

Nej, der er ikke mange velkendte navn forrest på banen. I Manchester City er ikke tilfreds med, at man skal spille søndag med en Champions League-kamp forude på onsdag.

15.56 - FODBOLD: Ingen Eriksen
Christian Eriksen er ikke med, når Tottenham søndag eftermiddag kl. 16 møder Crystal Palace i FA Cuppen. Danskeren er med på bænken. Til gengæld er Emmanuel Adebayor med hos gæsterne - han er i vinterpausen skiftet fra netop Tottenham til London-rivalerne.

15.53 - FODBOLD: Totti raser
Det ligner en fuldt optrappet konflikt i AS Roma mellem klubikonet Francesco Totti og træner Luciani Spalletti. Playmakeren er utilfreds med ikke længere at være holdet efter 24 år i klubben. Nu er han sendt hjem. LÆS MERE HER

15.42 - FODBOLD: Tak til morfar
Brandvarm. Anderledes kan man ikke beskrive Pierre-Emerick Aubameyangs præstationer i denne sæson. Gabon-angriberen i Borussia Dortmund er eftertragtet i mange andre storklubber - og skulle man være lun på manden med det knudrede navn (med 31 mål i 30 kampe i denne sæson) i Real Madrid, så er der muligvis en god chance for en handel.

»Jeg lovede min morfar, som er er født i Avila 110 kilometer fra Madrid, at jeg en dag ville spille dér. Jeg har altid vidst, at det ikke ville blive let, men det findes altid i baghovedet,« siger Pierre-Emerick Aubameyang i et intreview med L'Equipe.

15.19 - FORMEL 1: Haas viser sig frem
Der er gang i Formel 1-holdenes præsentationer i disse dage. Nu har Haas præsenteret sin 2016-racer:

14.17 - BADMINTON: Guld til danske herrer
Mens Carsten Mogensen stadig er indlagt efter sin aneurisme, har dansk badminton fejret en stor triumf. I Kazan har det danske herre-landshold vundet EM for sjette gang i træk. Det er sket med en finalesejr over Frankrig på 3-1. Læs mere på BT.dk om lidt

14.10 - FODBOLD: Helenius' første mål
Nicklas Helenius er rejst til Paderborn i jagten på spilletid - og vel også mål. Begge har den udlejede AaB-angriber nu opnået. Søndag har han scoret til 1-0 i 2. Bundesliga-kampen mod Armenia Bielfeld, efter at have været med i samtlige tre forårskampe. Kampen er stadig i gang. Nicklas Helenius er udlejet til den tyske klub i hele forårssæsonen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.