Lyt til artiklen

Et skænderi mellem Dana White og konen Anne White udviklede sig voldeligt nytårsaften.

En video, som TMZ delte fra aftenen, viste parret give hinanden lussinger, før andre skred ind og skilte de to ad. Du kan se optrinnet i videoen over artiklen.

Siden da er reaktionerne væltet ned over UFC-præsidenten og hans familie, og onsdag gik han på et improviseret pressemøde på podiet for at tale om den voldsomme episode, som han inden da havde undskyldt for.

Her fortalte Dana White, at han ikke mener, at folk bør forsvare ham, men samtidig mener han, at det livstidsstempel, han nu har fået, er straf nok. En karantæne til White vil gøre mere ondt på UFC som organisation, lyder det.

»Min straf er: Jeg skal gå rundt hele livet med dette stempel. Min anden straf er, at jeg er sikker på, at mange mennesker – om det er medier, UFC-kæmpere, venner eller samarbejdspartnere – måske ikke længere har respekt for mig,« siger White ifølge ESPN.

»Der er mange ting, jeg skal leve med resten af livet, som i langt højere grad er en straf end 30 eller 60 dages karantæne.«

Han tilføjer om de personer, der har taget ham i forsvar.

»Jeg vil gerne gøre det klart over for dem, der forsvarer mig. Der er aldrig en undskyldning. Der er ikke noget forsvar for at gøre dette, og folk bør ikke forsvare mig uanset hvad. Al den kritik, jeg har fået, den er 100 procent fortjent,« siger White.

Dana Whites samarbejdspartnere omkring UFC har indtil videre nægtet at kommentere sagen.

Dana Whites kone, Anne, har i kølvandet på episoden forklaret, at deres voldelige skænderi var en isoleret begivenhed.

De to har været gift i 27 år og har tre børn sammen.