x

Opret profil

Indtast din e-mail samt en valgfri adgangskode på min. 6 karakterer, for at oprette en profil.

En brugerprofil er allerede oprettet hos Berlingske Media, med den e-mail du har indtastet. Log ind eller klik her for at nulstille din adgangskode.
Der er opstået en teknisk fejl. Prøv igen senere.
Din adgangskode skal være min. 6 karakterer
Markér venligst i ovenstående boks for at gå videre.

Din profil er oprettet

Tak fordi du har oprettet en profil. Du er nu logget ind på bt.dk. Vi har sendt dig en bekræftelse til .

Se den sjove video: 'Hvordan fanden kan du brænde småkager på? Hvad laver du, Erik?'

Erik Sviatchenko, Jesper Grønkjær, Niklas Landin og Louise Burgaard deltager sammen i en video for at bekæmpe matchfixing.

»Hvordan fanden kan du brænde småkager på? Hvad laver du Erik?«

Spørgsmålene er henvendt til Erik Sviatchenko i en kampagnevideo for at stoppe matchfixing. Også Jesper Grønkjær, Niklas Landin og Louise Burgaard deltager i videoen, der omhandler en fiktiv fremtid, hvor matchfixing ikke er blevet stoppet, og sportsfolk kun kan konkurrere i at bage kager.

I videoen lægger den tidligere landsholdsspiller i fodbold Jesper Grønkjær stemme til, mens den nuværende landsholdsspiller Erik Sviatchenko og håndboldlandsholdsspillerne Niklas Landin og Louise Burgaard prøver deres bage-evner og skuespillertalent af. Videoen er en del af en kampagne, der går under navnet 'stopmatchfixing.dk - Sig noget, hvis du ser noget', og er lavet i samarbejde mellem Kulturministeriet, DIF, Danske Spil, DBU og DOGA.

»Med filmen forsøger vi på en anderledes måde at vise, hvor stor en trussel matchfixing udgør. Det er en film, der viser, hvordan fremtiden vil se ud, hvis matchfixing ikke stoppes. Sat på spidsen og med et glimt i øjet viser vi, at der kun vil være kagekonkurrencer tilbage for professionelle sportsfolk at deltage i og for sportsfans at se på, hvis ikke matchfixing stoppes,« oplyser Kulturministeriet.

Se kampagnevideoen øverst i artiklen.