Han har tjent i omegnen af 20 millioner dollars svarende til 135 millioner kroner.

Nu florerer der videoer af ham iført håndjern på en rendesten, og han ligner ikke på nogen måde en mangemillionær.

Videoer, der viser den tidligere NBA-spiller Delonte West blive tævet midt på en vej i Washington, D.C., dukkede op på sociale medier mandag. En anden video viser Delonte West i håndjern, imens han taler med politiet, hvor han beskylder den anden mand for at trække en pistol mod ham.

Du kan se videoerne af overfaldet og af Delonte West i håndjern herunder. Vi skal advare om stærke billeder

Delonte West, der spillede i NBA i otte sæsoner fra 2004-2012, bliver i videoen brutalt overfaldet, efter der angiveligt havde været et skænderi mellem ham og en anden mand.

Delonte Wests karriere tog en drejning, da han afslørede, at han var blevet diagnosticeret som værende bipolar i 2008. Han har derudover også erklæret sig skyldig i at overtræde våbenloven to gange i 2010.

Den 36-årige tidligere stjerne har også været involveret i adskillige hændelser, efter at han forlod NBA, herunder en i 2016, hvor han angiveligt blev spottet i nærheden af en burgerkæden Jack in the Box' filialer i en meget svækket tilstand.

Delonte West, der er opvokset i Washington, D.C.-området, er nok mest kendt for sin tid i Boston Celtics, der draftede ham i 2004, samt sin tid i Cleveland Cavaliers.

Han spillede sidst for Dallas Mavericks i 2012, men blev suspenderet to gange for adfærd, der var »skadeligt for holdet«, og til sidst forlod han holdet.

Den tidligere NBA-spiller havde et fremragende gennemsnit på 9,6 point og 3,6 assists pr. kamp over 432 kampe i sin karriere.

Videoerne sendte mandag NBA-fans og flere kendte atleter til tasterne på de sociale medier - heriblandt den tidligere holdkammerat Jameer Nelson og den tidligere Saint Josephs-træner Phil Martelli.

Her gav de et opråb til folk om at hjælpe den tidligere stjerne ud af hans problemer.