Caroline Wozniacki vil få grund til at smile bredt, hvis hun vinder i US Powerball.
Caroline Wozniacki vil få grund til at smile bredt, hvis hun vinder i US Powerball. Foto: STEFANUS IAN

Caroline Wozniacki er god for flere hundrede millioner kroner, men det afholder tilsyneladende ikke tennisspilleren fra at gå efter den helt store gevinst.

Danskeren har nemlig planer om at skaffe sig en lottokupon i det populære amerikanske lottospil US Powerball, og her er førstepræmien kommet op på vanvittige 1.000.000.000 dollar - ja, det svarer til knap syv milliarder danske kroner.

TENNIS-NZL-WTAzdfhgzdgh

Faktisk forventes førstepræmien at snige sig endnu højere op, når der onsdag bliver trukket lod, og i amerikanske medier tales der om beløb på hele 1,3 milliarder dollar - knap ni milliarder kroner.

Vi må håbe for dansk tennis' skyld håbe, at Caroline Wozniacki ikke får lyst til at trække sig tilbage, hvis hun skulle være så heldig at ramme jackpot.

Her er info om US Powerball:

* I Powerball-lotteriet skal man have fem rigtige tal (ud af 59) plus et Powerball-tall (ud af 35) for at vinde den helt store førstepræmie.
* Jackpotten starter på 40 millioner dollars (274 mio. kroner), men stiger hurtigt til et trecifret dollarbeløb i tilfælde af, at der ikke er nogen førstepræmievindere.
* Den største Powerball-gevinst i USA vundet af en enkelt person blev vundet i juni 2013, hvor 84-årige Gloria McKenzie fra Florida vandt 590,5 millioner dollars (dengang 3,4 mia. kroner).
* Chancen for at vinde førstepræmien er 1:175.223.510. Til sammenligning er chancen 1:8.347.680 for at vinde i lørdagslotto herhjemme og ca. 1:250.000 for at blive ramt af et lynnedslag.
* Der er powerball-trækninger to gange om ugen - onsdag og lørdag.
* På onsdag (amerikansk tid) spilles der om en forventet førstepræmiepulje på 1.300.000.000 (ca. 8,9 mia. kroner)

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.