Lyt til artiklen

Det koster kassen at komme ind og se Los Angeles Lakers-kampene i NBA i denne uge. Det skyldes LeBron James.

Lige nu stikker det fuldstændig af for billetpriserne til Los Angeles Lakers' kampe.

For Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James er nemlig meget tæt på at blive den mest scorende basketballspiller i NBA.

Lige nu mangler LeBron James kun 36 point for at overgå Los Angeles Lakers-legenden Kareem Abdul-Jabbar, der scorede 38.387 point i NBA-grundspillet.

Og det vil basket-interesserede altså rigtig, rigtig gerne se ske.

Natten til onsdag dansk tid tager Los Angeles Lakers imod Oklahoma City Thunder, mens Milwaukee Bucks kommer på visit to døgn senere.

Billetpriserne er højest til kampen mod Bucks, da det vurderes, at LeBron James sandsynligvis slår rekorden i den kamp. Han har i sæsonens løb scoret omkring 30 point i snit.

Ifølge Reuters har billetfirmaet TickPick solgt billetter til en pris på op til 68.995 dollar til Lakers-Bucks. Det svarer til 476.000 danske kroner for en enkelt billet.

På de pladser, der er helt tæt på banen, kan man gnubbe skuldre med Hollywoods stjerner og berømtheder, der forventes at overvære de kommende kampe.

Til Lakers-Thunder er der solgt billetter op til en pris på 48.403 dollar – 334.000 kroner for en billet.

De billigste billetter til kampen starter ved 284 dollar – næsten 2.000 kroner. Det er cirka 50 procent højere end normalt ifølge billetfirmaet StubHub. Andre firmaer melder om endnu højere stigninger og priser.

De høje priser har gjort det vanskeligt for mange Lakers-fans at komme ind og se kampene.

»Jeg er nødt til at komme ind og se kampen. Jeg er nødt til at være der,« siger Moses Maldonado, der endnu ikke har købt en billet, han har råd til.

»Jeg har spurgt min søn, om han kan skaffe billetter til kampen mod Thunder. Jeg tror, LeBron James slår rekorden i den kamp,« siger Moses Maldonado ifølge Reuters.

/ritzau/