Gusmyl Perdomo har ikke været i ringen, siden hans mor blev dræbt i en trafikulykke for ni måneder siden. Tirsdag var han i Herning og kommer igen 12. september til karrierens største kamp - mod Mikkel Kessler.

- Jeg vil vinde for min mor. Sejren skal dedikeres til hende og til de mange mennesker i Venezuela, der bakker mig op. Jeg har ventet på denne kamp, det er den største chance i min karriere. Mikkel Kessler er farlig og en stor mester, men nu er det min tur, siger Gusmyl Perdomo.

Han har opskriften klar:

- Jeg er en intelligent bokser, min største force er min venstrehånd og mit hårde jab. Det ved alle, det ved Kessler også godt, siger Perdomo, der har opdaget Kesslers svagheder:

- Han er lidt sjusket i sine parader, når han angriber, han sænker paraderne og beskytter ikke sig selv godt nok.

Perdomo bokser hos tyske Universum, der sidste år var i Danmark med Dimitri Sartison, der fik klø af Kessler. Universum-direktør Stefan Braune håber på mere succes denne gang.

- Vi ved, det er svært i Danmark, men Mikkel får ikke nemt ved at beholde sin titel. Perdomo er klog, mentalt stærk, en rigtig kriger og slår hårdt. Han er en typisk sydamerikansk bokser, går altid frem og giver aldrig op. Han er i rigtig god fysisk form og vil være endnu bedre til kampen, som udfordrer skal han skabe kampen, og det vil han gøre, siger Stefan Braune.

Mikkel Kessler har kigget sin kommende modstander ud. Han er ikke enig i, at Perdomo slår hårdt.

- Det er lidt lige som Joe Calzaghe, han slår og slår, men der er ikke rigtig bund i slagene. Alligevel skal jeg passe på, for han er meget akavet, siger Mikkel Kessler.

 

PREMIER LEAGUE BEGYNDER 15. AUGUST. SÆT DIT DRØMMEHOLD HER.