Der udbrød kaos i retssalen, da skandalelægen Larry Nassar - der er anklaget for at seksuelt misbrugt over 250 amerikanske elitegymnaster - fredag blev forsøgt angrebet af en far til tre af de involverede gymnaster.

Midt under retssagens niende dag forsøgte faren, Randall Margraves, at nå hen til den håndjerniklædte Larry Nassar, men politimænd nåede at stoppe den oprevede mand, inden han nåede frem.

»Lad mig få fat i den kraftidiot. Giv mig ét minut med det svin,« råbte Randall Margraves, mens han blev mast i gulvet af politiet. Se det voldsomme optrin herunder:

58-årige Randall Margraves kunne ikke kontrollere sin vrede, efter at to af hans døtre lige havde været i vidneskranken for at berette om lægens seksuelle misbrug.

Faren undskyldte efterfølgende for, at han ikke var i stand til at bevare besindelsen.

For lidt over en uge siden blev 54-årige Nassar idømt mellem 40 og 175 års fængsel ved retten i Michigan for sine overgreb. Han risikerer nu samme straf i retten i Eaton-distriktet.

Det var i sin postion som holdlæge for det amerikanske gymnastiklandshold og som sportsmedicin-specialist ved Michigan State University, at Larry Nassar forgreb sig på i alt 265 piger og kvinder.

Blandt andre har OL-stjernerne Simone Biles, Aly Raisman, Gabby Douglas og McKayla Maroney fortalt, at Nassar forgreb sig på dem, mens de var i behandling hos ham

Som følge af sagen har bestyrelsen i USA's gymnastikforbund for få dage siden efterkommet et krav fra USA's Olympiske Komité om at træde tilbage.