McKayla Maroney åbnede for nyligt en profil på det fremadstormende, sociale medie TikTok.

Kort efter blev den slettet.

Det skyldtes, at OL-gymnastens første video på det sociale medie var for fræk ifølge det sociale medies retningslinjer, og det ledte til, at hendes bruger blev lukket midlertidigt ned, skriver Dagbladet.

McKayla Maroney lavede en video, hvor hun laver en såkaldt håndstands-challenge, hvor hun skal stå på hænder på en speciel måde. Det valgte hun at gøre i en sports-bh, mens hun rystede lidt med bagdelen - og det viste sig at være over grænsen.

Videoen, som ses ovenover, er blevet gemt af andre brugere og delt på andre sociale medier.

TikTok skriver i sine retningslinjer, at de fjerner alle videoer, der 'visualiserer nøgenhed eller seksuelle aktiviteter', og McKayla Maroney selv mener, at det er her, hun fejlede.

»Min TikTok blev slettet, og de fortalte mig ikke hvorfor, men jeg ved hvorfor. De kunne ikke lide min top. Næste gang tager jeg en rullekrave på, og så gør vi det igen. Jeg prøver at være på TikTok, fordi det betyder meget for mig,« siger McKayla Maroney i en opfølgende video ifølge Dagbladet.

Den beklagelse betyder nok ikke det store for McKayla Maroney, der svarer igen til TikTok.

Siden hun fik sin TikTok-bruger genåbnet, har hun delt en næsten mage til video med samme udfordring, mens hun har delt flere videoer af sig selv, der danser løs i lignende tøj som i den første video.

McKayla Maroney blev verdensberømt som 16-årig i 2012, hvor hun var med til OL i London med det amerikanske gymnastikhold. Hun vandt OL-guld for hold.

Det var dog i særdeleshed et billede fra medaljeceremonien i en individuel discilpin ved det OL, hun blev kendt for, da hun ikke kunne skjule sin skuffelse over en sølvmedalje.

Derudover er hun en af mange tidligere atleter, der er stået frem og har fortalt om rædselsfulde overgreb begået af den amerikanske gymnastikholdlæge Larry Nassar.