Mie Skov, Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller gennem tiderne, tager hul på et nyt kapitel i karrieren.

Når TV3 Sport 1 lørdag og søndag blænder op for World Championship of Ping Pong fra Alexandra Palace i London, debuterer hun som ekspertkommentator.

"Under OL i London var jeg med til at kommentere et par af Michael Mazes kampe, men det her er noget helt andet. Jeg er meget interesseret i tv. Det er sjovt og spændende at arbejde med, og nu springer jeg ud i en større transmission," siger Mie Skov til BT.

I World Championship of Ping Pong er man tilbage i bordtennissportens barndom, hvad battet angår.

Der spilles med en belægning af fint sandpapir, som er klistret direkte på træet. Altså ikke noget med skumgummi og gummi.

"Man kan ikke skrue bolden som i dag, og den går flere gange over nettet. Det er meget underholdende at se på," siger Mie Skov.

Den 28-årige mangedobbelte danske mester og første kvindelige danske OL-deltager i bordtennis har stoppet landsholdskarrieren, men spiller stadig på højt niveau på et af Sveriges tophold, Skurups BTK, samt på Brønshøjs 1. divisionshold for herrer.

Efter OL fik hun lyst til nye udfordringer, og i 2013 henrykkede hun Danmark med sejren i "Vild med dans" sammen med Mads Vad.

Nysgerrigheden har også bragt hende til Brøndby, hvor hun er vært ved de store VIP-arrangementer i Michael Laudrups Lounge og med talent underholder op til 600 gæster.

TV3 Sport 1 sender "bordtennis som i gamle dage" lørdag kl. 13.00-17.00 og 19.00-22.30 og søndag kl. 13.30-17.00 og 19.00-22.30.