2. februar 2020 blev alpinskiløberen Mikaela Shiffrins liv ændret for altid.

Den dobbelte olympiske guldvinder mistede sin far efter en tragisk ulykke i hjemme i Colorado, USA.

Et dødsfald, der i den grad satte sine spor på 27-årige Mikaela Shiffrin, som tirsdag blev den mest vindende kvindelige alpine skiløber i World-Cuppens historie.

»Efter min far døde, ville jeg ikke date nogen. Jeg ville ikke lukke nogen ind i mit liv eller arbejde på et forhold. Jeg blev overvældet af en følelse af, at alt i livet ville være skuffende eller tragisk,« fortæller hun i den norske Viaplay-dokumentar 'Aamodt Kilde'.

Og navnet på dokumentaren er ikke helt tilfældigt.

Det er nemlig navnet på den norske alpinskiløber, som Mikaela Shiffrin alligevel endte med at lukke ind i sit liv og kaste sin kærlighed på.

»Han sendte mig en besked og sagde noget i retning af: 'Jeg beundrer, hvordan du og din familie håndterer en meget svær tid. Hvis du nogensinde har brug for nogen at tale med …'. Han virkede meget ægte,« fortæller Mikaela Shiffrin om kæresten, Aleksander Aamodt Kilde, som fortsætter:

»Så begyndte vi bare at snakke mere og mere, og vi havde gode samtaler. Jeg følte, at jeg havde god støtte fra dig, og at jeg kunne støtte dig,« uddyber Aleksander Aamodt Kilde, der har vundet både OL-sølv- og bronze.

De to alpinstjerner endte med at blive kærester og deltager altså nu i en Viaplay-dokumentar sammen.