Den amerikanske stjerne Lamar Odom kørte ind i to parkerede biler, fordi han rakte ud efter sin mobiltelefon, forklarer hans agent.

Den hvide Mercedes har set bedre dage, men alle er okay efter en ulykke, som basketball-stjernen Lamar Odom må tage skylden. Til People har agenten Gina Rodriguez forklaret hændelsen, der skete kl. 3 om natten.

»Hans telefon faldt på gulvet, og da han rakte ud efter den, fulgte hans arm med,« siger den tidligere NBA-vinder, der i de senere år mest har været kendt for diverse nedsmeltninger i forbindelse med misbrug og en kort optræden i 'Keeping up the Kardashians' - han har været sammen med Khloe Kardashian.

Den 43-årige ramte to biler og airbaggen gik af, fortalte TMZ, der var først med nyheden.

Khloe Kardashian og Lamar Odom har tidligere dannet par.
Khloe Kardashian og Lamar Odom har tidligere dannet par. Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Han var lidt rystet, fordi men ellers helt okay,« lyder det fra agenten.

Odom havde forsikret politiet, der mødte op på stedet, om, at han ikke havde indtaget nogen ulovlige stoffer eller alkohol, og det havde de godtaget og droppet af udføre en test, siger hun videre.

Odom var for 12 år siden involveret i en fatal bilulykke, da hans chauffør ramte en motorcykel, som så dræbte en 15-årig dreng - lige efter at Odom havde besøgt sin fætter på et hospital i New York City.

Hans chauffør havde været uopmærksom, fordi han skulle række Odom en telefon.