Ba dum tisch.

Hvis du har lilletrommen klar, så har Blake Griffin en joke på vej, så du kan bruge den.

Den 30-årige basketballstjerne spiller til dagligt for Detroit Pistons i NBA, men når sæsonen ligger stille, som den gør lige nu, kan Blake Griffin godt lide at få folk til at grine. Så meget, at han rent faktisk optræder som stand up-komiker med jævne mellemrum.

Det har nu ledt til, at Comedy Central har inviteret ham til en af deres famøse roasts, hvor en kendt person bliver svinet til af en række komikere og andre kendte personer.

Blake Griffin som de fleste kender ham - med en basketbold i hånden i stedet for en mikrofon.
Blake Griffin som de fleste kender ham - med en basketbold i hånden i stedet for en mikrofon. Foto: Gregory Shamus
Vis mere

For nyligt skulle det gå ud over skuespiller Alec Baldwin, men da det blev Blake Griffins tur, stod en af de andre gæster også for tur - Caitlyn Jenner.

Den tidligere Bruce Jenner var også inviteret for at gøre grin med Alec Baldwin, men ved disse roasts er det ganske normalt, at alle står for tur, selvom Baldwin var hovedpersonen. Og her sørgede Blake Griffin for at levere to jokes, der nu florerer flittigt på sociale medier.

Caitlyn Jenner, der tidligere hed Bruce Jenner, er kendt fra 'Keeping up with the Kardashians'. Hun har sammen med Kris Jenner børnene Kendall og Kylie, mens hun var stedfar for Kardashian-søstrene Kim, Khloe og Kourtney før sin kønsskifteoperation i 2017. Og det er netop den, Blake Griffin først tog fat i.

»Caitlyn gennemførte sin kønsskifteoperation i 2017, hvilket endegyldigt bekræfter, at ingen i den familie vil have en hvid mands p**,« siger Blake Griffin til stor morskab for publikum. Og også for Caitlyn Jenner selv, der klappede af joken.

Herefter roste Blake Griffin Caitlyn Jenner for sit store mod og for at være en rollemodel qua sin OL-guldmedalje i tikamp fra 1976 samt sin kønsskifteoperation. Men nu er det her, det er godt at vide, at Kardashian-familien har en vane for at date NBA-stjerner.

Kim Kardashian var været gift med Kris Humphries i 72 dage, inden de blev skilt. Khloe Kardashian har datet James Harden, Rashad McCants, Tristan Thompson samt været gift med Lamar Odom. Derudover har Kendall Jenner datet Jordan Clarkson, Chandler Parsons, Ben Simmons og... Blake Griffin.

»Og på vegne af hele NBA og halvdelen af rapperne på Billboards hitlister vil jeg gerne takke dig for at give dine døtre deres 'daddy issues'.«

Ba dum tisch. Se klippet herunder.